کیفیتش تخمیه
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیتش تخمیه
برف اومد کلا ماهواره پوکید(sm81)
Hd هم باید باشه صب کن بررسی کنم ..
درس شده منتهی قط میشه هر دو مین فایده نداره
الی عزیزم بیا باز بوگو سینجول بده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این باز از خود سایت من و تو بهتره ..
مرسی احسان جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلت کردی این خود همون منوتو میگیره که بازم قطه
این چیزی که تو داری میبینی مال 20 مین قبله زنده نیس قطم میشه
من مشکلی ندارم باش پخش میکنه ..
الان این کانال یوتیوب منوتو که پخش زندس کدومه
بله پخش میکنه در حد یک مین همی جور بذا پخش کنه بینم تا کی پخش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اکانت فیس بوک حتما لاگین کن ..
ربطی نداره
(sm81)این چه بلایی بود
نه تو اون فوکی هرکار کنم براتون آخر سر میزنین تو سر آدم ..
ینی از دیروز تا حالا سر این باگ اعصابم فوکی شده بود ..
حل شد الان ..
(sm171)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)رنگ چشماش
این فصل تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس فصل جدید وایکینگ کی میاد
چی خوجلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رسید یا هنو نرسیده ...از کجا مگه قراره بیاد که میگی با هواپیما قرار بوده بفرستن
ولی سگ هم باوفاتره هم با محبت تره هم با مرام تره هم بامزه تره دل آدمو میبره
شاسکول حداقل یه نر و ماده میگرفتی که جفت بتونی بگیری ازشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دو سه سال دیگه میمیره
(sm81)نرسیده برف پروازها رو کنسل کردهنقل قول:
از تهران ...
به نام خدا
ضمن عرض سلام و احترام به آگاهی می رساند با توجه به شرایط جوی نامساعد در گیلان و تعطیلی ادارات شهرستانهای رشت،لاهیجان و سیاهکل به علت بارش برف لذا پروازهای امروز پنجشنبه 14 بهمن از فرودگاه رشت به مقاصد تهران،مشهد و شیراز انجام نخواهد شد ضمنا طبق برنامه می بایستی تعداد 12 سورتی پرواز امروز در فرودگاه سردار جنگل رشت انجام می شد.
روابط عمومی اداره کل فرودگاه استان گیلان
(sm120)سری قبل یه نر خوشگل دیدم تا اومدم بخرم فروخته شدنقل قول:
انقد ملت پولدارن عین برق و باد میخرن ... باورت نمیشه ...(sm120)
خلاصه اینو دیدم خوشم اومد درنگ نکردم ...(sm120)
حق با توئه باید جفت میگرفتم ولی جفت در حد این هنوز پیدا نکردم (sm54)
بچه ها امروز بازی تراکتور پرسپولیسه ؟
اگه امروزه ساعت چنده؟
نقل قول:
یکشنبه 1395/11/17 ساعت: 15:00
هفته 20 جام خلیج فارس : پرسپولیس - تراکتورسازی
زنده از شبکه سه
من فک کردم امروزهنقل قول:
زیرنویس وایکینگ پس کی میاد ساعت 2 شد که
ینی اینقدر جذابم و خودم خبر نداشتم ؟ (sm120) یا جریان چیز دیگس توضیج بده (sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
قیمت ssd و ram چقدر کشیده بالا تا ما خواستیم بخریم(sm3)
ز کیون من آمدی
سکوت فوکم به هم زدی
(sm50)
مموتی ِ عَمِریکا
کوچکترین تفاوتی در شخصیت این دو وجود ندارد (sm120) هر دو بلایی خانمان سوز هستند
(sm81)
(sm118)اخجون پخش زنده در س شد زنده باد بریتانیا ! (sm2)
نمودی تا بحال چن بار پرسیدی گفتم از imdb نیگا کن تازه تموم شده این فصل چجور تاریخ فصل جدید بدن ای کیو خوبه تاینی عضوی ادرس بدون مشکل imdb هم دارهنقل قول:
(sm2)اخه همش اینجا پست میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و دیگر پایون نمی اید قراره بالاتر هم بره هر وخ خواستی بگیری حتمن با من مشورت کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای ثبت در تاریخ(sm120)
هارد ssd 99 تومن
رم 65 تومن