شکر خوردم امیرالمومنین (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شکر خوردم امیرالمومنین (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بحثه کنسرت شد یاده یه چیزی افتادم.
حدود 1 سال پیش که لهراسبی اصفهان کنسرت گذاشته بود و رفتیم،یه پسره که کیبرد میزد یه چیزی دمه دستش بود که روش یه سری دکمه داشت.
هروقت این خوندش تموم میشد این دکمه رو میزد و بعدش اون حرف میزد.موقعی هم که میومد باز بخونه اون دکمه رو میزد.
یه جا هم موزیک تموم شد پسره یادش رفت دکمه رو بزنه لهراسبی اومد حرف بزنه یه 2 کلمه گفت پسره با عجله پرید دکمه رو زد.
تو فکرش بودم نکنه همینه که خش میندازه رو صداش؟
(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من بمان ای تو خوب، ای یگانه
برخیز، برخیز، برخیز
با من بیا ای تو از خود گریزان
من بیتو گم میکنم راهِ خانه
با من سخن سر کن ای ساکتِ پر فسانه...
آیینهی بی کرانه...
(sm50)
شوخی که نیست داش امیرالمومنینِ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم همه رو به امیرالمومنین خطاب نکن گناه داره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم این پسته فیس چی میگه عسگر منتشر شده؟نقل قول:
اون که باو یه صحبت و دردل معمولی بود داش امیر . من فکر کردم منظورت دعوای دوستان دیگره (sm10)نقل قول:
صفحه آلبوم مخاطب خاص
نفس میگوید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام واقعا صداتعالیه ولی به صدای محمدرضا گلزار نمیرسه الهی فداش بشم عاشقشم
(sm39)(sm2)(sm141)
این سینجول دیوث هم اخر نگف اهنگ خوبه یا نه(sm120)
احتمالا صدای چیز دیگه رو میگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عنوانه کمی تا قسمتی سینجول نظره خاصی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعت خرابه ها(sm2)نقل قول:
مگه نمیشناسی منو؟(sm59)نقل قول:
منم Sinjool(sm30)
میدونم.. میدونم.. میدونم(sm2)نقل قول:
واسه همین گفتم دیگه.. رفتی اسم سینجول رو گذاشتی رو یوزر.. بعدم عکس شخمی یگانه رو گذاشتی اواتار(sm120)
این ورژنشم دیده بودی؟(sm70)نقل قول:
زیر اپ
تو روحت سینجول تو چطور همزمان با دو یوزر آن شدی ؟؟؟ اونم عکس خودت بود (sm2)
یعنی ریدی به عکس یارو...البته اگه فرض رو بر این بگیریم که اصلش ریده نبود(sm2)نقل قول:
این وقت ظهر از کجا رفتی خریدی؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن دست قشنگه رو(sm93)
(sm2)
آواتارتو (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
اونکه بهت گفت خفه شو خودش بود یوزرو دادم دسته خودش همون روز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کلا امکان پذیره اینکار.یکیش با پی سی یکیش هم با لب تاب سومی هم با گوشی(sm59)
نقل قول:
(sm2)
(sm120)نقل قول:
دیوثا باز تکلیف مزایده رو معلوم نکردن(sm3)
میخوام یه تاپیکه نظرسنجی بزنم درباره اینکه این 2 البومو الان دان کنم یا بزارم نصفه شب نیم بها(sm2)
اگه حداقل 100 نفر شرکت کردن تا شب و بیش از 50% بعلاوه 1 نظرشون مثبت بود روش فکر میکنم(sm120)
رضا دادی دستمون (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میاد
شمعدونی = آشـــــــــــغالترین تولید صدا و سیما تا به امروز (sm3)
رضا(sm2)
رضا البوم اریان خوب بود... همین که 3 تا اهنگش رو بیشتر از 20 بار گوش دادم ..راضی کننده بود(sm10)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اریان همیشه خوبهنقل قول:
(sm142)نقل قول:
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
(sm142)
(sm29)
(sm141)
منکه هرچی دستم بیاد دان میکنم اونو هنوز دان نکردم(sm2)نقل قول:
از ضرری که به سونی زدن واقعا ناراحت شدم(sm30)
واقعا حالت بهم میخوره از این همه لودگیِ اخمقانه (sm3)نقل قول:
دیگه پررو نشو(sm2)نقل قول:
البوم قبلیش که کلا ی بارم نتونستم گوش بدم(sm2)
2 تا البوم اولشم چند تا خوب داشت
حیف پیام صالحی نبود گوش ندی؟(sm3)(sm2)نقل قول: