(sm2)خوابات هری پاتریه واسه خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خوابات هری پاتریه واسه خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چالش آب سرد رضا عطاران رو دیدید ؟(sm120)
(sm2)برای سجاد خوشگله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی گفتی با تونل 403 فوربیدن میده... واسه منم از دیشب همینطور شده (sm29)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تا یادم نرفته بگویم که پیش از این، داستان ترانه های عشقی من به شکست می انجامید اما در آلبوم جدیدم، سعی دارم متفاوت ظاهر شوم (sm59)
(sm79)(sm79)(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا قهرمان ترانه های من به زودی پیروز می شود. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر رفت؟ (sm25)
دیوث 10 ساله داره مرثیه میگه تازه میخواد پیروز بشه (sm70)