همش کار دلم بود دلم خواست که فدات شم
دلم خواست که تو دنیا پریشون تو باشم
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
همش کار دلم بود دلم خواست که فدات شم
دلم خواست که تو دنیا پریشون تو باشم
(sm50)
واقعا انصاف نیست واقعا یه نفر پول پراید نداشته باشه اونوقت نفر دیگه به قیمت خون ما بالاترم ماشین مدل بالا زیر پا داشته باشه (sm50)
نه دیگه الان هرچی تک آهنگ میده بیرون شده چرت و پرت(sm2)(sm3) آخرین آلبوم قشنگش همین شب میلاد بود و بس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون اول تاریخ اختلاف طبقاتی بوده.... خیلیام بودن شانسی و فقط به خاطر این که قیمت زمین و خونشون رفته بالا پولدار شدن یه سریم که پولدار اصیلن ثروتشون نسل به نسل منتقل شده .... ولی آدم از این نوکیسه ها متنفر میشه که فرغونم نداشتن ولی اومدن تو تهران با رانت و پارتی بازی و خوردن پول مردم مدیر کارخونه و شرکت شدن و دو ساله خودشونو تا آخر عمر بستن ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تحت عنوان حمایت از تولید داخل واسه ماشینای وارداتی گمرک میبندن تا مردم مجبور شن به خاطر بی پولی لگن اینا رو بخرن و برن تو جاده ها کشته بشن.
و پسر دخترشون با بنزو مازراتی تو اینستا عکس بزارنو پزشو بدن.
همین دیگه قدرت داشته باشی هر کاری دوست داشتی انجام بده معذرت میخوام همینا که تا دیروز داشتند خایه مالی میکردن الان بیا ببین به قول خودت آخرین عشق و حال دنیارو هم میکنن به ماهم که میرسن میگن اصلا شما آدم نیستیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا اصلا نمیفهمن درد چیه چون واقعا هیچ وقت مشکلی نداشتند همه چیز دم دست عشق و حال پول و ثروت تا چیزای دیگه ......... همینی که الان عکسشو گذاشتی اگه یه روز جای من و تو بود واقعا یه روز دووم نمیاورد دیوونه میشد
امید سرتو بزار رو شونه هام فوق العادس بهترین آهنگشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا با پدر تو کار پیمانکاری ساختمان میرم بالا سر کارگرها و نظارت میکنم هر از گاهی هم حوصلم سر میره خودمم باهاشون کار میکنم. دنبال شغل هستم شاید برم عسلویه تو پتروشیمینقل قول:
آهنگ تنهایی پلی شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزی که تو رفتی پریده رنگ شادی (sm50)
قدیم چه آلبومایی میومد بیرون الان برو ببین چی میاد بیرون (sm3)
اوه یـــــــــــــــس (sm2) دست منو نویدم بگیر ثواب داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از کرسی شعر هایی که پشت سر محسن گفته دیگه آهنگ هاشو گوش نمی دم (sm120)نقل قول: