(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
در حال نصب نسخه اینترپرایز
86 درصد
(sm172) ایشالله هیشکی به موشکل من نخوره
گرافیکت مشکل نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیکت چنده ؟ پایین نیست ؟ شاید مال گرافیک باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سرچ کردم خیلی ها قبل این با 8 و 8.1 همین مشکلو داشتن البته تو فرومای خارجی نگاه کردم تو فارسی تایپ میکردم چیزای بی ربط میومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد جالبه فک کنم خودت بودی دیشب بت گفتم که فک میکنم بخاطر کیفیت وین 10 اینجوری شده تو فرومه همینو نوشته بود ولی راه حل نداده بود
الان تنها حدسی که میزنم گرافیکم اپ وین 10 بده درس بشه گرچه الان نصبه مشکلیم نداره
چرت نگو گرافیک پردازندم میتونه 4kهم جواب بده مال خود کارتم بماندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من نبودمنقل قول:
مشکل عجیبیه
شاید نسخه نهایی اومد تغییراتی ایجاد شده باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیک intel hd نصبه ؟