وحید از بین 21 شرکت کننده 22 م میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وحید از بین 21 شرکت کننده 22 م میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذارین من یه اعتراف کنم (sm50)
من به خاطر این که حسین بدون رقیب باشه این کار رو کردم من اعتراضی نداشتم (sm10)
مرامُ اونی که باخت همش تا رفیقشو برنده ببینه یادم داد (sm74)(sm59)
تو فقط بگو من کجا باید مراحل بعد فینالُ پیش بینی کنم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول نی... به من هم باید فرصت داده بشه مراحل بعدُ پیش بینی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مردی...تو منُ جلو زن و بچم سر افکنده نکردی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم بالاتر بیای(sm2)نقل قول:
1/8 اصلا یادم رفته بود امتیاز بزارم (sm2) تو قوانین بازی چون نزاشته بودم گفتم اتخاذ نکنم تا حق خوری نشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قوانین بازیه
گه هر 16 تیم مرحله 1/16 رو درست براساس تیم اول و دوم پیش بینی کرده بودم 32 امتیاز میگیرم
اگه 8 تیم اصلیم درست بود 8*3=24 امتیاز میگیرم
اگه 4 تیم اصلی درست بود 7*4=28 امتیاز میگیرم
اگه دوتیم اصلی درست بود 15*2 =30امتیاز میگیرم
اگه تیم قهرمان درست بود 20 امتیاز میگیرم
برای مثال تیم قهرمان ایران گفتم و اقای گل هم ...
5 امتیاز میذاشتی خو تف تو قوانین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت کی قهرمان میشد ؟(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
ما همه با هم رفیقیم (sm137)ما همه با هم رفیقیم (sm137)