نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش برگشتي دوست جون (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش برگشتي دوست جون (sm19)
مادر جان مادَی جان مادَییییییی جان (sm86)(sm86)(sm120)(sm10)
خوبی بانو ؟
خیر (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً الان که نگاه میکنم رونق بیشتری داره تاپیک کامینگ سون (sm120)
متاهلی تاثیر نزاشته ! مگه نمیدونی از قدیم میگفتن عذرخواهی از بزرگترهاس (sm120) ( از لحاظ سن و سال گفتم ، با سوءتفاهم نشه (sm98) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیز (sm10)
بله . صبح ها و (گاهی اوقات بعد از ظهر ها (sm120) ) از محل کار میام به لطف مهندس نابغه (sm120) شاید به خانواده هم بکشه چون زندگی خرج داره (sm2)
زیاد هم تو باران خوش و خرم نبودیم (sm120) شما لطف داری عزیز (sm10)
آره همه میگن با جنبه هستم (sm120)ولی وقتی عصبانی میشم ...(sm25)
نقل قول:
فدات خوبم تو چطوريييييييييييييي؟(sm19)
خوش ميگذره پسرم؟(sm128)
ممنونم و المخلصات (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگذره مادریم (sm120)
دوره جاهلیت دوم را هم گذروندم و به کمال رسیدم (sm120)
نقل قول:
ننه چه زود به كمال رسيدي ؟ (sm2)
کجاشو دیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت شدم از همه لحاظ (sm120)
نقل قول:
ايشالله هميشه در راحتي بسر ببري (sm10)
واي چقدر دلم براي زدنت تنگ شده بود احسان (sm39)
مرسی (sm10) و همچنین شما (sm176)نقل قول:
آره یه مدت بود مَلاجم یه چیزی رو کم داشت (sm2)