گل گفتی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گل گفتی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشیدا(sm25) این حرفا همش پشمه(sm120)نقل قول:
من با مدرک آزاد دارم تو شرکت کار میکنم
جواب عالی دادی ، غنچه بودی شگفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی به همه مدرک میدن لایقها بیکار میشن آزادها میرن سرکار بعد میخندن برا ما
دقیقا حرف منو تایید کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نورون علی نور(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
دولتی ها جون میکنن سخت ترین درس ها رو با سخت ترین استادها پاس میکنن با نمره 13 اونوقت ازادیها با یه جزوه ساده همون درس رو با 18 پاس میکنن بعدشم که خدا عالمه
بلی (sm120)نقل قول:
این حرف ها تاریخ انقضاش گذشته(sm120)
شانس و پارتی حرف اول و آخر رو میزنه
بری دانشگاه دولتی که چی ؟
اینطوری ها هم نیست (sm120)نقل قول:
برای من که اینطوری نبود ، بقیه رو نمیدونم