نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا بجز منو مجتبی با همه مشکل داشت ، الان منم به مشکلاتش اضافه شدم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا بجز منو مجتبی با همه مشکل داشت ، الان منم به مشکلاتش اضافه شدم (sm2)
(sm25)ملت اوسکولن به مولانقل قول:
قربان شما... باس همفکری کنیم بشه 30 بند به تعداد بندهای منشور حقوق بشر کوروش کبیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر پست اول رو ويرايش كن قانون هفتم هم اضافه شد(sm59)
به کل از روزی که اومد با امیر و احسان1361 مشکلات جدی و بسیار زیادی داشت... شاید اون خوبه همــــــــــــه ی ما باهم مشکل داریم!!! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قانون هشتم ، هر خواسته ای از من دارین باید خواهش بکنین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه كاري نكن برم يه تايپيك جديد بزنم با عنوان" خيلي با جنبه ها "(sm30)(sm30)(sm30)
وحشي بافقي هم آدم قوي بوده ها!!!
فك كن يه عمري پدر و مادر و معلم و جامعه بهت بگن:
وحشي بشين!
وحشي ندو!
وحشي نكن!
بعد با كمال لطافت بري شاعر بشي
واقعا ميگم ، دمش گرم !!!
جرات داری؟ (sm2)نقل قول: