خخخخخخ دلم میخواد(sm70) جون تو واسم تکراری میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخخخ دلم میخواد(sm70) جون تو واسم تکراری میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی همین اسم عوض بشه همه چیزت درست میشه و تمام(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالت نوع برات همین قدر خوش حالت می کنه ، ما که اینقدر بدبختی دیدم که مطمن هستم یک ماشین با جچند تا گونی پول هم حالم خوش نمی کنه (sm172)
پولی که الان مشکل تمام درد هاست.... اوام رفیق خیلی داغونه (sm54)
تازه اومدم برم یه تابی بخورم باز بر می گردم پیشت(sm19)
نقل قول:
بهتره به زندگی امیدوار بود و روحیه شاد داشت اگه قرار باشه به بدبختی فکر کنیم که از افسردگی میمیریم(sm127)
نسخه که پیچیدی خوبه (sm127) ولی من این دارو ر ا نداشتم و کارم از کار گذشته(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که سنم بیشتر بشه مشکلاتم بیشتر میشه متاسفانه فقط با پول هم حل میشه(sm54)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]