جایزه بزار استقبال بینظیری میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جایزه بزار استقبال بینظیری میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خفه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم تو مسابقه راه بنداز من خودم یه شور هیجانی اینجا به پا کنم که از ازدیاد مخاطب نتونی جواب بدی هاست باران بترکه(sm2)نقل قول:
تو مسابقه رو برگذار کن من میشم اسپانسر.جایزه با من.1 گیگ ترافیک اسیاتک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه مسئول تاپیک خودتی این کار از عهده اختیارات من خارجه(sm2)
حرف زیادی نزن.من تورو استخدام کردم.یا مجری مسابقه میشی یا گمشو بیرون از تاپیکم(sm2)نقل قول:
دیوث زر نزن من فقط در بخش نظارت و شورش شرکت میکنم والاغیر
تو اخراجی،گمشو بیرون(sm2)نقل قول:
خطر یه تاپیک بزن یکم برینیم توش (sm132)
سلام.شب بخیر کوچکیتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]