ببینیم و بشنویم ولی من که اصلا دلم روشن نی .
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینیم و بشنویم ولی من که اصلا دلم روشن نی .
منم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور. ولی نمیدونم چرا این چیزا هیچ موقع از طریق سایت رسمی اطلاع رسانی نمیشه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون برای هوادارا احترام قائل نیست از طرفی مدیر سایتش هم یه آدم چپ اندر قیچی مفت خوره که ریده به سایت نظارت هیچی نداره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارابیو میگی؟؟ پس کی نظراتو تایید میکنه عایا؟؟؟نقل قول:
نمن همینطور...حخصوصا وقتی میگه به عشق خودتون میتونه خراب کرده باشهنقل قول:
اینستاگرام هم نداره بدبختینقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم کی گفته اذر محرمه؟؟؟؟ اذز سال 1400 محرم نمیشه!!! میگم نکنه فک کردی اذر امسال رو میگه؟!(sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه 1 ماهه اینجوری کرده قبلا هر کی از دهنش در میومد تو سایت مینوشت بعد تا 1 سال این نظر میموند و برداشته نمیشد تازه الان توی انجمنش هم هر حرفی بزنی پاک نمیشه تا مگر چند سال که راهش بخوره به انجمن بیاد یه نگاه بندازه . باور نمیکنی امتحان کن . در ضمن اخبار هم نمیزنه فقط آهنگای جدید علی رو میزنه با کنسرتا میخوام چیکار ؟ اخبار لحظه به لحظه آلبوم بده فرومش هم که داغونه .نقل قول:
خاک تو سرش با مدیر شدنش. مرتیکه آبدارچینقل قول: