سلام خدمت دوستان عزیز کسی ویدئوی دلبر ازابی رو داره با کیفیت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان عزیز کسی ویدئوی دلبر ازابی رو داره با کیفیت؟
سلام .. آهنگ خورجین از ابی با کیفیت خوب ( بانوی شرقی )
دوستان تمامی پست های من در این تاپیک بر گرفته از آرشیو موزیک باران میباشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ شب مرد تنها از آلبوم نازی نازکن :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ توی راه عاشقی از آلبوم ستاره های سربی :
Uploadboy
Upload.ir
سلام
ببخشید .ترانه ی "عطش" ابی رو لطفا بگذارید
ترجیحا با کیفیت 320kbps
ترانه جدید آقای صدا 29 مهرماه منتشر میشود
"دلــــــپوش"
به گفته شخص استاد ابی در صفحه اینستاگرامش، ترانه سرای این کار استاد شهیار قنبری و آهنگساز و تنظیم کننده آن استاد صادق نوجوکی خواهد بود. ترانه و موزیک ویدیو این اثر پنجشنبه 29 مهرماه منتشر خواهد شد.
دوستان فول ویدیو اقای صدا موجود نیست؟ممنون
خيلى زيبا بود مخصوصا بااهنگ جناب نوجوکى و عاليجناب شعر و ترانه شهيار قنبرى...
ممنون امیر جان (sm10)
حیف این صدا(sm25)
هیچی بدتر و نابودگر تر از افرین گفتن و به به کردن نیست(sm25)
شعرشو فک کنم خانومش مهشید جان انتخاب کرده باشه(sm138)
خدایش بعضی دوستان توی این سایت کلا با هر کاری که جدید بیاد مخالفند، این کار هم بنظر من کار زیبایی بود یاد آور کارهای قدیمی ابی، جالبه که ابی خودشو محدود نمیکنه به یک نوع خاص خواندن
سلام کسی آهنگ بدون کل قصه عشق ابی رو داره
سلام من آلبوم خاطره 4 صادق نوجوکی رو دارم ولی دو تا از آهنگهاش کمه یکی بت شکن صادق نوجوکی بدون کلام و یکی هم گل ناز ابی بدون کلام کسی داره این دوتارو با کیفیت اصل بذاره برا دانلود
چرا موزیک ویدیو های البوم عطر تو بیرون نمیان ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین
فقط ویدیو عطر تو بود و گریه نکن که من هرچی گشتم گریه نکن ویدیوش پیدا نکردم فقط اجرای طش پیدا کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط philips [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی آهنگ دلتنگی رو با صدای ابی با کیفیت نداره؟
دوستان سلام
دنبال کنسرت ابی تو سالن رویال آلبرت هال لندن هستم که سال ۸۹ با موهای بلند از پشت بسته به نفع کودکان سرطانی برگزار کرد و از بیبیسی پخش شد
لطفا اگر با بالاترین کیفیت دارید به اشتراک بزارید ماهم مستفیض شیم
ابی - کی اشکاتو پاک میکنه
آقا بهرام عزیز سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ شد.
رمز دانلود؟
رمز دانلود ميخواد؟
رمز دانلود چيه
سلام
کسی آهنگ راه من با کیفیت خوب داره؟
سلام دوستان کسی از دوستان کنسرت تصویری گریک تیاتر ابی رو داره بزاره