ول کن بابا ، الان میره همون پستشو ویرایش میکنه یه چی دیگه مینویسه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ول کن بابا ، الان میره همون پستشو ویرایش میکنه یه چی دیگه مینویسه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها که باشی... معده ـت که نابود باشه نتونی فست فود بخوری... از غذای فریز شده که خسته بشی مجبوری آشپزی یاد بگیری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیرم شد... باس برم پیرایشگاه و سپس دیداری با ننجون تازه کنم (sm10)
چی هس؟؟نقل قول:
فدا داشم (sm127)نقل قول:
برو دادا ، سلام برسون (sm127)(sm10)
(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اینجا بودن بهتره تا فیسیبوق و سایت های سرگرمی دیگه ، صفاش به با شما بوده (sm182)(sm149)
دمت گرم مشتی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)نقل قول:
پـــ/ریودم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از رو دختره کپی کردم خیلی لایک خورده بود
ببینم چکار میکنیدا اگه زیاد لایک بخوره هر روز میزارم
پلیس اومده بود تو خیابون و به ماشینایی که خلاف پارک کرده بودن توی بلندگو تذکر میداد :
پیکان!!!.... راننده پیکان!!... حیف گواهینامه که به تو دادن!!!!!
پراید!!!!!! پراید!!!!!!پراید زودحرکت کن، آخه تو توی کدوم آموزشگاهی گواهینامه گرفتی؟!؟!؟
راننده مینی بوس!!!اینجا جای پارک کردنه؟!؟!
وتا اینکه رسید به یه پورشه!!!!
تن صداش رو آورد پایین و با یه لحن خیلی مهربون گفت: پورشه......!!!!! تو دیگه چرا گلم ؟!؟
زنها آرامش بخشترین موجودات پروردگارند به شرطی که زنت نباشند! بخشی از خاطرات سفرنامه آنکارا واسه اونکارا!
روزی دکتر حسابی سر کلاس به شاگردانش گفت:
بچه ها پنجشنبه امتحان میگیرم بصورت شفاهی...
همان روز دکتر گفت:
اصلا همین امروز امتحان میگیرم و اون هم کتبی!!
بچه ها همه اعتراض کردند، و دکتر گفت:
همین که هست...
هر ** نمیخواد بیاد جلو در کلاس بایسته...
از 50 نفر، 3 نفر رفتن جلوی در و دکتر از بقیه امتحان گرفت
و بعدش به بچه هایی که امتحان داده بودند رو کرد و گفت:
از همه ی شما 10 نمره کم میکنم!!
همه اعتراض کردند،
دکتر ادامه داد و گفت: نمره امتحان این 3 نفر هم 20 رد میکنم.
دانشجوها با شدت بیشتر اعتراض کردند...
دکتر گفت: بخاطر اینکه شما امروز زیر بار ظلم رفتید...
"امروز درس ظلم ستیزی داشتیم..."
ﻣیگن ﺗﻮ ﺭﺍﻫﻴﺎﻥ ﻧﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺪﺍﻭﻡ و حضور مستمر ﺩﺍﺷﺘﻦ
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﻗﻴﺪ ﻗﺮﻋﻪ . ﻳﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺭﻳﺶ ﺗﺮﺍﺵ ﺟﺎﻳﺰﻩ ﺩﺍﺩﻧﺪ
كـــ/ون بديم حله دیـــــــــگه؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آخرین بسته پيشنهادى ايران به 5+1
ﮐﺎﺭﺕ ﻣﻌﺎﻓﯿﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺑﺎﻃﻞ ﺷﺪ(sm70)
ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﺎ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﺭﺋﺎﻝﻣﺎﺩﺭﯾﺪ
ﺑﺎ ﻋﻘﺪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﯼ 18 ﻣﺎﻫﻪ
ﺑﻪ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭﺳﺎﺯﯼ ﭘﯿﻮﺳﺖ
کسکشنریخته !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اصطلاحی است که ایرانی ها بعد از گرفتن موجودی از کارت خود به کار می برند...
الان مدیر ورزشگاه آزادی یک چند تا فرش هم میاره به تماشاگرهای کره ای میگه: بی زحمت قبل رفتن اینا رو هم بشورید.
رفتم خواستگاری تو اتاق دختره پرسیده:
شما نظرتون واسه مهریه چقده؟
بهش گفتــــم:
من نظرم رو 2 تا ربع سکه به نیت طفلان مسلم هستش!!
نمیدونم چرا بهش بر خورد !
وقتی داری خیانت میکنی زیر لب نگو اون چقدر ساده ست !!
به خودت بگو من چقدر آشغالم !
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺪﻩ ﺁﻝ ﺭﻭﺯﯾﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﻠﻪ ﻭ ﭘﺎﭼﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻨﮓ ﻭ ﭘﺎﭼﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ !!
در سه حالت میتونی برای “دیگران” مهم باشی: ۱خوشگل باشی ۲پولدار یا مشهور باشی ۳بمیری...!!!
طرف میگفت صبح ديرم شده بود
همسرم با مهرباني بهم گفت اگر ميتوني 100،000تومن بده براي کمک به مدرسه دخترمون
منم تحت تاثير قرارگرفتم دادم و خوشحال از يک کار فرهنگي ،
بعداز ظهرش دخترم پريد بغلم و گفت بابت 50،000 تومني که به مدرسه کمک کردي ممنونم !
بعد از نيم ساعت ، اين پيامک از طرف مدرسه اومد:
اين پيامك به عنوان رسيد مبلغ 20،000 کمک به مدرسه ميباشد !!
خانواده نيستن که ، راهزنن لامصب ها...
قبلیارو نخوندم نمیدونم کسی گذاشته بود یا نه خلاصه اگه تکراری بود به چپم (sm120)
(sm176)
ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﯾﻪ ﺟﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﺭ ...
ﺑﻬﻢ ﻣﯿﮕﻪ 15 ﺭﻭﺯ ﮐﺎﺭ ،15 ﺭﻭﺯ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ،
ﻣﺎﻫﯽ 600 ﺗﻮﻣﻦ !!
.
.
.
.
.
.
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﻭﻥ 15 ﺭﻭﺯ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻧﯿﺎﻡ ﻣﺎﻫﯽ 300
ﺗﻮﻣﻦ؟؟؟
.
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﮑﻢ ﻓﺤﺶ ﻫﺎﯼ ﺟﺪﯾﺪ ﺍﺯﺵ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ..
سر كلاس بوديم. استاد گفت: چقدر زمان داريم؟..........گفتم: در حد دو جمله كه با بيننده ها خداحافظي كنيم..!عوضي بيرونم كرد!خب اعصاب نداري ميگفتي از اتاق فرمان واست وقت ميگرفتم
یک وکیل برای دفاع از مردی که متهم به سرقت بود دفاعیه جالبی را صادر کرد :
موکل من فقط دست خودرا داخل پنجره ی خانه ای کرده و چند اشیا بی اهمیت را برداشته است .واقعا این عدالت نیست دست او که خود او نیست پس چرا برای مجازات یک عضو بدن همه ی عضو بدن باید مجازات شود !!!!!
قاضی که بسیار مجرب و کارکشته بود در جواب این وکیل میگوید :
بیان خوب و درستی است . من هم باشما موافقم پس من دست او را به یک سال زندان محکوم میکنم حال خود او میخواهد با دستش باشد یا بدون دستش !!!!
در ان لحظه متهم دست مصنوعی خود را روی میز گذاشت و رفت !!!!
در ان لحظه قاضی داد زد
خیلی جاکشی دیوث
یه خانمی میگفت خدارو شکر!(sm172)
داماد خوبی دارم.دخترم هرچی بخواد براش میخره.دخترم تا ظهرمیخوابه عصرشم میره گردش و خرید، شب دامادم غذا میخره میاره.
ولی هرچی از داماد شانس آوردم از عروس خوب، بی نصیب بودم
زن نیست که!
تا لنگ طهر میخوابه، نه زندگی میفهمه نه آشپزی میکنه.همش دنبال ولگردی و ولخرجیه
بیچاره پسرم شب میاد از شام خبری نیست، خودش یا باید بخره یا درست کنه. هیچی هم بهش نمیگه! ذلیل مرده !
ﺣﺮﻭﻡ ﮐﻦ ؛ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺒﻴﻨﻪ .....(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎﺩﺭ ﻣﮑﺎﺭﻡ ﺷﻴﺮﺍﺯﻯ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﻣﮑﺎﺭﻡ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﮕﻰ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد کجایی پسریم (sm120)
فنلاندتم (sm120)
چرا نمیای دیگه ؟
سلام پدربزرگیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
در حال سکوتیم فعلا چه خبرا ؟ (sm176)
سلامتی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا سکوت ؟ تو که اسپم باز بودی مثل خودم (sm120)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپمم سر و تش این بود (sm50) شایعه نکن (sm120)
منظورم این بود که میومدی اونجا بحث میکردم و وقت میگزروندیم(sm120)نقل قول:
سجاد عزیزم(sm127)
سجاد بلند شو بیا تاپیک بغلی آشتی کن با امیرالمومنین
منم سه بار تا حالا رفتم و برگشتم ، اشکال نداره
آ باریکلا پسریم(sm176)
اها میام باز (sm120)(sm176)نقل قول:
همین الان بیا منتظرتیم (sm10)نقل قول: