نخند دل به کار بده وگرنه پولی درکار نیست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نخند دل به کار بده وگرنه پولی درکار نیست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باز چندتا جوان بیکار سرکار میزارم تو چی الدنگ(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این چه اومدن و رفتنیِ بی وفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه یکی رو پیدا کردم منو بزن منشی دستیار خودت البته کارگری نمیکنم ا (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به این معروفم که بد عاشق میشم (sm81) (sm2)
تو عزیز دلمی دلنگیز تو کلا هیچ کاری نمیکنی دست به هیچی هم نمیزنی گفتم که فقط دهن میزنی اگه کارت خوب باشه حقوقت هم افزایش پیدا میکنه در روز دوم کار(sm2)نقل قول:
از منشی های این شهر بی زارم
چون با یکیشون خاطره دارم
(sm50)
توام کشتی مارو با این منشی قوزمیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
قربانت برم من دربس در اختیارتم(sm127) اون چیزیم که میگی چشم تو منو استخدام کن بت قول میدم ......(sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلتتو به انضمام 2 تخم تسبیح گوی برق بندازم دیگه ازین بهتر (sm128)(sm2) (sm30)