(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
Batman Begins 2005
The Dark Knight 2008
The Dark Knight Rises 2012
برای بار سوم دیدمشون، هنوز با اختلاف زیاد بهترین فیلم س.پر هیرویی ساخته شده...
Blue Jasmine 2013
مث بقیه فیلمای وودی آلن ساده و دلچسب... (sm50)
Colonia 2015
ماقبل پشم با بازی ماقبل پشم تر اما واتسون که هنو تو هرمیون مونده...
Mr. Nobody 2009
برای بار چهارم دیدم، حداقل یه بار دیدنش واجبه، موسیقی متنش فوق العادس...
Train To Busan 2016
غیر قابل تحمل...
War of the Worlds 2005
پشم...
Forushande 2016
خوب...
Gasht-e Ershad 2012
پرچم دشمن شورت ماست... (sm2)
(sm50)
بیداری هنوز ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی حرف منو انگار نمی فهمه (sm172)
(sm74) خواب محسنو دیدم
چرا لاشیا لینک دان استیجو ندادن هنو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو از یوتیوب گرفتم کیفیتش خوبه
بالاتر نیس ؟
چرا هست این 480
الان میذارم
نه نیست(sm2)
720 HD زدم باز همین حجمو داد
از اینجا گرفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)در بیابان تحفه ای
بذا بینم همین چجوریه
شکمم چقد درد میکنه خالیه
چقد خوبه سینجول نیس
کیفیتش در حد 240
دو تا خرس گنده هنوز بلد نیستین همینو برین تو تنظیماتش تیک لود شدنشو بر داریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm27)
(sm2)
نتم تا 9 رایگانه...کاش بذارن تا اون موقع(sm172)
خب تو که بلدی نشونم بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف الان دیسیبل کردم یادم نمیاد یا روی ایکون پایین کلیک راست کن یا همی که میاد بالا دنبال ستینگ متینگ باشی راحت برداشته میشه من هر وخ وین عوض میکنم اولین کارایی که میکنم اینو غیر فعال میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش کلیک راس کن اون پایین عکس بده
ریدم تو طراحیت
پوری یه چیزی داد زدم کلا حذفش کردم فعلا که نیامده هر وقت اومد عکس میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من متعلق به همه هستم دوست دارم همه را در آغوش بگیرم (sm2) همه ی تاپیک ها باید از نصایح و رهنمودهای بابا اسی ( حفظه الله ) بهرمند شوند (sm2)نقل قول:
(sm2)امروز یه ساعت تاخیر داشتی اسی
ارتشبد جرِمی جزء دستگیرشدگان
یادداشت :
سینجول پیده ی قرن
وي اگر در قرون گذشته و در زمان گاليله مي زيست ، ثابت ميکرد کره زمين تنها به دور او مي چرخد و باگ دارد . بدين سان ، هيات منصفه راي به اعدام وي صادر ميکرد و داروغه با گيوتين سر از بدنش جدا ميکرد و ما اکنون مي توانستيم به وي لقب : " سينجول ، سر دار ملي " را اعطا نُماييم .
البته اکنون هم حضور او در جمع ما ميمون و مبارک است و فرماندهي گارد شاهنشاها موزن را عهده دار است
(sm124)چقدر میچسبه اول صبح چای بخوری (sm115)
ینی شدی ساعت زن من (sm2) پشتتو کن انگشت بزنم (sm2)ینی من باید تمام برنامه های کاری رو با تو هماهنگ کنم (sm2)نقل قول:
جمعه 9 الی 12 تا پایان سال (sm172)
باز دیشب داغ کرده بودی که (sm2)نقل قول:
چایی به دردت نمیخوره ، تو باید عرق بیدمشک رو با سکنجبین قاطی کنی بخوری تا آروم بگیری (sm120)
لندن چه غلتی میکنن یه لینک نمیتونن بدن
گرچه الان کیفیت پایینو دیدم خوب دقت کردم شب افتضاحی بود صبر کنیم اچ دی بزنن اشترم و دوستان
راستی الو دکتر چی شد ؟ (sm2) رهنمودهای پزشکی دکتر مهندس بابا اسی باعث جذب اسپانسر پزشکی در سایت گردید (sm2)
نتیجه : پورسانت منو بدین آقااااااا وگرنه جیغ میکشم (sm2)
دکتر چی(sm54)
(sm2)من اعصابم ضعیف شده این اواخر .. اعصاب مصاب ندارم . اینارم می بینم دیوث ها میان تو این تاپیک حالم بد میشه (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدانم چه دردیه من هر روز باید اینا رو ببینم (sm3)یه بار میگم به درک 2 بار میگم بیخیال بار سوم باید خودمو تخلیه کنم میزنه بالا (sm2)
دیروز صفحه اصلی کلیک میکردی الو دکتر باز میشد (sm2)مسابقه هم داشت (sm2)نقل قول:
بابا خب هر روز 8 و نیم میای امروز 9 و نیم (sm2) حالا یه چیزی گفتیم بخندیم دست نگیر برامون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی میگم همین عرق بیدمشک با سکنجبین قاطی کن و تاثیر رویایی اش را بعد یه هفته ببیننقل قول:
بابا دایورت کن به شرت مندلی گوزوک (sm2)
مدیر منضبط (sm2)نقل قول: