نقل نزنی تابلو بشیم دیگه فقط خواستم جوابتو بدم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل نزنی تابلو بشیم دیگه فقط خواستم جوابتو بدم (sm2)
باور نمی کنم ولی انگار غروز من شکست
اگه دلت میخواد بری اصرار من بی فایدس
(sm50)
باز تو فاز غم برداشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بیا یه پیشنهاد دارم (sm59)
شمارتو بده من میرم باهاش حرف میزنم شماره تو میدم بهش اونوقت تو بهت زنک میزنه بت قول میدم دیگه چی کار به این کارا داری میخوای ؟ (sm128) (sm2)
بهش میگم گناه داره بچه پاکیه فقیره (sm81) اصلا گلنارم به چشم ندیده تا حالا (sm169) (sm2)
کنکور 95 یک ماه به تاخیر افتاد (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اگه شمارشو داشتم که چلاغ نیستم که خودم صحبت می کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا میگم شماره خودتو بده دیوث تا برم باهاش حرف بزنم شمارتو بدم بهش الکی مثلا فک کنه منم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون میدونی چرا حاضر نشده باهات راه بیاد ؟ احتمالا اون 30 تومنو بهش دادی چند بار رفتی سرش گفتی 30 تومن بهت دادما خب اگه اگه دوست نمیشی 30 تومنو پس بده (sm30)
بعد بت زنگ زد تو برو سرقرار بگو خواستم سوپرایزت کنم (sm2) (sm51)
من تو شهر به این کوچکی خودم همشریشم پیداش نکردم تو چجوری میخوای شمارمو بهش بدی؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوب و نه بد.. کار خوبی نمیکنم.. البته کار بدی هم نمیکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار داره قهوه قجری برام میخونه(sm2)(sm127)
چه میکنی برادر؟
تو هی رفتی دنبالش تا بخوای پیداش کنی همیشه اینجا بودی ....... البته شاید به کلانتری گفته باشی خانوم منشی منو اگه پیدا کردید بهم خبر بدین (sm30)نقل قول:
البته یه راه دیگه ام داره روزنامه گمشده خانوم منشی 30 تومنی (sm2)