خیلی قشنگه واقعا هر چی بیشتر گوش میدم بیشتر درگیر آلبوم میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی قشنگه واقعا هر چی بیشتر گوش میدم بیشتر درگیر آلبوم میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تواضع موج میزنه همیشه تو رفتارت (sm127)نقل قول:
خود شادمهر که بعید میدونم امیدوارم فریبرز لاچینی پیانو آهنگاشو بزنه مخصوصا تکرارم نکن
چه گیتاری میزنه تو روز سرد (sm25)
بازی لستر و سیتی چند چند شد ؟
جیگر منی فدات شم(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-0 تا دقیقه 79 (sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم این پچول مربی نیست (sm120)
شادمهریای عزیز وقت کردند آهنگ زیبای قمار را هم گوش کنند.(sm51)
باز شادمهر آلبوم داد و این آقا...(sm142)
پپ ریده پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پپ و خوزه با هم ریدن
ایشالله آخر فصل جام مال ما لیورپولی هاس(sm128)(sm178)
فدات یره (sm156)(sm23)(sm4)(sm38)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نمیشه ذهنتو متمرکز کنی. بس که هیجانش بالاس.شاید اونایی که طرفدارش نیستن براشون عجیب یا مسخره باشه اما من واقعا سر ترک تنهاییام قفل شدم.ولی تنهاییام و ادامه میدمت بدجوری منو درگیر خودش کرده.
از این جاده هرشب برات یه بن بست آرزو کردم
چشامو بستم و از تو دوتا دست آرزو کردم
آرش محرابی واقعا ی پدیدس
نقل قول:
من گفتم یه تیم معمولی بره گند میزنه (sm120)
لیورپول امسال خیلی خوبه
آرسنالم همه رو داره از دم تیغ میگذرونه
الکسیس چه کرده (sm51)