یه پروژه 7-8 ساعتی میطلبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه پروژه 7-8 ساعتی میطلبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف رونالدویی ترین رئالی تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی فقط من نمیخندم؟ (sm120)نقل قول:
دروغ میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونم بگم حق داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا برای تخلیه احساساتمون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی خدای من نیس اما مثل اینکه ابلیس شما رئالیاس!نقل قول:
غیر از رئالی ها زمین و زمان دارن ازش تعریف میکنن
نمیگم بی نقصه . 100 درصد چه تو بازی چه تو اخلاق اشکال داره اما اون هیولاییم که شما ازش ساختید نیس
من فقط به عنوان یه هوادار بارسا دوستش دارم
یارو یه بچه رو پشت سرش نمیبینه 1000 تا حرف براش در میارن
در ضمن :
اولا اگه سابه سا مربی بود هیچ وقت حتی نمیذاشت هیچ کس همچین فکری بکنه که بازیکن ترکیب تعیین کنه
دوما حتی اگه ترکیبم تغییر داده باشن اینقدر اسکول نیستن که کاری کنن صداش در بیاد
سوما این مربی به نظر من قدر خیار حالیش نیس، ترکیبو بدن دست مسی بهتر نتیجه میگیره
رونالدو اورچینال یا فیک؟ (sm120)نقل قول:
اون کلا طرفداری کریسه نه رئال (به قول خودش کریست) (sm120)نقل قول:
خودتُ عشق است(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]