وی این آلبوم را بسیار متفاوت از کار قبلی خود یعنی Ultraviolence میداند و بیشتر فضای کارهایش را شبیه به Born To Die توصیف کرده است.(sm172)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
وی این آلبوم را بسیار متفاوت از کار قبلی خود یعنی Ultraviolence میداند و بیشتر فضای کارهایش را شبیه به Born To Die توصیف کرده است.(sm172)(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فرستادم برات
تو باید بگیری چی چی میفرستی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردگربه ای کجا رفت؟
(sm54)نره دوباره 6 ماه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر برو بخواب کیونت بی خواب نشه یه موقعنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عبدلی فکرکنم شاعرایی که باهاشون کار کرده از اون ادمایین که همش ولن توی فیس و............
این چه شعراییه اخه؟ یهویی و مخاطب خاص و.......
فقط یه الکی مثلا کم داره(sm2)
(sm49)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2014 The Woman in Black 2 Angel of Death (sm27)
سلام
علیک سلام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
هوا بارونیه عبدالمالکی شروعش شبیه ملودی ماهان بهرام خانه(sm2)(زیر بارون چشات شدم عاشق نگات قدم قدم ........)
- (sm50)
دلم مونده رو دستم ملودیش اشنا میزنه (sm25)شبیه ی اهنگ افغانیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چه خوب میشه یورگن کلوپ رو بیاره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیشب فردوسی پور از خانومه که برنده پیش بینی شده بود چه سوالایی می پرسید (sm2)
لیورپول سال دیگه چندم میشه (sm2)
کاور حمید نرسید؟
تنظیم مسعود جهانی کدوماس
چرا سایت تصویر گستر تبلیغ لامپ 100 رو نمیزنه
فضولی مگه ..
مصیبت
خودتی ..
The Prophet(sm50)
(sm2) ترک اول حمید عسکری
البومش خیلی بهتره از عبدالمالکی (sm50)
چشام از خستگی وا نمیشه(sm209)
با اینکه فکرشو نمیکردم ولی مثه اینکه البوم عسکر ارزششو داره الان دانش کنم.
عبدلو که همون نصفه شبم پشیمون شدم دان کردم چی بود.........(sm2)
(sm169)
(sm169)
امیر مقصود لو(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مسعود جهانی (sm118)
ماه تلخ ِ یکشنبه غم انگیز(sm169)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و شما هم(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]