آرنولد میگه چندهفته پیش تازه فیلمو دیده و حسابی حال کرده ..
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرنولد میگه چندهفته پیش تازه فیلمو دیده و حسابی حال کرده ..
(sm50)
اونم من بودم ولی تلگرامم وصل نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میری واسه آلبوم حال !?؟!
بزار تاریخ بدن شرکت پخش کننده مشخص بشه بعد برم بخوابم جلو در اون شرکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم حسین صفا رو ببینم نبود دیگه منم موندم تو کافه 50 تومن افتادم برگشتم یه بستنی خوردم با ابمیوه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ دادن در دسترس باش لازم میشی ..
نقل قول:
تو کافه خالی صفا !?؟!
کی تاریخ دادن ما نفهمیدیم هنوز این آقازاده گفته طول میکشهنقل قول:
همون که میرداماد بودنقل قول:
گفتم هر موقع تاریخ دادن نگفتم دادن که ..