نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3تا؟ (sm25)
چرا؟ چند تا امتحان توی یه روز بود؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3تا؟ (sm25)
چرا؟ چند تا امتحان توی یه روز بود؟(sm74)
(sm70)نقل قول:
فک کنم فقط تربیت بدنی رو با وصایای عمام رو پاس کردی (sm2)
زخم نکرده باشی خودتو با این همه حذف (sm2)
3 واحد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی(sm178)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاریه که از دستم بر اومد(sm59)
آخه "آی ام دی بی دی ال" هم با همین حجم گذاشته... بلکه انکود گانول مشکل داره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیرنقل قول:
باس برم از تینی موویز بگیرم ، اونا انکود اختصاصی خودشونو معمولا میزارن ، فعلا نگیر تا من برم خونه ببینم فیلم سالم هست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت خوبه؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اول شفاف بگو خب نزدیک بود بزنم لهت کنم (sm120)نقل قول: