کهکشانی های 1 یا 2 ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کهکشانی های 1 یا 2 ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئالی ترین رئالی هم داریم که منم... تو حسین هم که خودت گفتی پشمی در باد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی راحت بگم جز زیدان ذوب در هیچکسی نیستم البته مورینتس هم خیلی دوس داشتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یوونتوسی ترین رئالی هستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به شهادت محمد تو بارسایی ترین رئالی محسوب میشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من رئالی ترین رئالی هستم فقط (sm120)نقل قول:
اگه شهادت ممد ملاک باشه که تو دو سال پیش از رئال کشیدی بیرون... میلاد هم گفته اگه امسال نبریم من رئالو میذارم کنار (sm120)نقل قول:
تو لوزرپولی ترین رئال تاریخی (sm120)
با اختلاف زیزو (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اول با خودتون به نتیجه برسید بعد بیاید تا توجیهتون کنم (sm120)نقل قول: