نه ، من؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا درس؟؟؟
تا این حد وضعم خراب نیس(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ، من؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا درس؟؟؟
تا این حد وضعم خراب نیس(sm59)
نه والا (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوگی دمت جوش (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه یادم بود یه 3واحدی نرفتی امتحان بدی ولی گفتم واسه 2تا درس دیگه بزنمت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بغل عمو (sm46)(sm59)
اینا طرفدارایه تیم ملی هستن که مثلا با حجاب هستن اومدن تشویق تیم ملی که دارن عکس میگیرن که نشون بدن با حجاب هستن طرفدارامون ...نقل قول:
اونوقت اونی که شال بنفش گذاشته شلوارک پوشیده با حجاب اسلامی ، کادر دوربین هم از نیم تنه میگیره که مثل حرفن با حجابن ...
خوب دقت بنما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]