(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا الان در حالتیم که دوست دارم برم توی جنگل یا کوه تو سکوت محض زندگی کنم (sm120) ولی حیف که نمیشه... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن توقزوین وتهران وزنجان وهمدان شهاب سنگ برخورد کرده بازمین قزوینیامیگن شهاب سنگ تو زیر زمین ماست یه مریخی هم بهش وصله بالام جان بیا نشونت بدم!
بی تو بی شب افروزی ماندنت
بی تب تند پیراهنت
شک نکن من که هیچ
آسمان هم زمین میخورد (sm50)
نگران باش حل نمیشه (sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوش شیطان تا از همه دغدغه و فکر و ذهن و روح و جسم و بقیه جاها رهایی پیدا کنی (sm176)
مگه قرار نبود خودکشی کنی من هنوز منتظرم اگه راهی پیدا نکردی بیا تا راهنماییت کنم (sm98)
شـــــرت حسـیـن شــــرت حسـیـن شـــرت حسـیـن شــرت حسـیـن شـرت حسـیـن ...
یکم بدرد میخوره(sm2)نقل قول:
بزن برو تو معبد شائولین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنوز زنده ای؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس لو رفته رو میخوای بفرستم ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]