باز این پیری سر صبحی با انرژی فوق العادش اومد(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز این پیری سر صبحی با انرژی فوق العادش اومد(sm70)
الی با اجازت برم تاپیک بغلی اسپم ول بدم . یا الله تورو خدا بشین بلند نشو خجالت زدم میکنین . بشین تو رو خدا . د بشین دیگَ اعصاب آدمو خورد میکنَه (sm2) بسم الله بریم که چراغ اولو روشن کنیم (sm2)
موری فرستادم برات ...
بععععععععع حاج باقر جوانی (sm2)چی شد ما رو از دایورت خارج کردی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما همچونان در سرزمین خایه های باقر فرمانروایی میکنی اصن یه شاهی شدی واسه خودت در سرزمین های حاصلخیز و پر پت و پشم خایه های باقرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایورت شدی به شرت مندلی گوزوک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 4 تا هیشکدوم؟ حتی 320؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله، بازم ممنون که گشتی (sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر که بپرسد ای فلان حال دلت چگونه شد
خون شد و دم به دم همی از مژه میچکانمش... (sm50)
موتور مال 69 هه بایدم داغ کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردشير خان زد تو کار چلوکباب(sm120)
اينم اضافه شد به اين ليست :
بسم الله الرحمن الرحیم
1 - آقايان 8 سال برنامه ريزي کرذند که فوتبال را از مردم دور کنند
2 - يک برنامه تلفيزيوني 15 سال است که زمام فوتبال را در دست گرفته
3 - دست هاي پشت پرده به من در استقلال ضربه زد
4 - هر موقع استقلال بي پول بود به سراغ من آمدند
5 - معتقدم ما مي توانيم جزء 10 تيم برتر جهان باشيم !
(sm120)
اما یه جمله هست که اردشیر خان تو دربی ها میگه عاشقشم : اونا طوری بازی کردن که ما می خواستیم (sm2)
ینی کل تاکتیک تیم لُنگ و کلاً اف سی لنگ رو میبره زیر سوال حال میده (sm2)
No Forum For Old Men ...
ولی یه زمانی امیر خان واسه همه بازی یه جمله داشت که میگفت :
این بازی هم مثل بقیه بازی ها سه امتیاز داره ، واسه ما فرقی نمیکنه با کدوم تیم تو کدوم شهر بازی میکنیم ما به سه امتیاز فکر میکنیم که به لطف خدا و تلاش بچه ها تلاش میکنیم که صاحبش بشیم ...
یه زمانی هم بود همون اوایل حضور اردشیر خان که علاوه بر لطف خدا و تلاش بچه ها ، یه تماس هایی هم گرفته میشد با بازیکنا که بله آقا فصل بعد استقلالی و ... ابراهیم تقی پور مثال بارزشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm128)
خودمونیم بعد یه دهه لُنگ میخواد قهرمان بشه ، اینجوری شد (sm2) هر جور بخوای حساب نکنی نمیچسبه به هیچ کدوم از لُنگی ها (sm120) مگر اینکه 6 امتیاز از لُنگ کسر بشه که احتمالش زیاده
آلبوم پل رو گوش میدم موهای تنم سیخ میشه (sm74)
(sm81)
هادی میدونستی من از گوگوش بدم میاد ؟ (sm2)
پیرزن جیغ جیغو ... (sm2)
حالا هر چی تو بدن کوفتی تو سیخ شد تو باید بیای بگی؟! (sm35) خوبه سیخ شد منم بیام بگم؟ (sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من کاری به الانش ندارم خب هر کی پیر بشه دیگه همه چی تموم میشه ولی بازم آهنگی که داد من خوشم اومد هر چند دیگه اون صدا رو نداره (sm74)نقل قول:
ولی بی انصافیه آلبومای جوانی هاشو نادیده بگیری چون هنوزم که هنوزه بعد از این همه مدت احساسشو به مخاطب انتقال میده البته اگه تلقین نکنین ...
(sm81)
و ما همچنان
دوره می کنیم
شب را ...
و روز را ...
و هنوز را ... (sm50)
من کلا ترانه هایی که از شهیارِ جان خونده و آهنگایی که مهرداد آسمانی نازنین براش ساخته رو دوست دارم و گوش میدم و دیگر هیچ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)برو آلبوم پل گوگوش رو گوش بده الدنگ (sm2) اگرم نمیخوای امیر بی گزند منتظرته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادت میاد میلیک اول آواتار مهرداد آسمانی رو گذاشته بودی
یه حس تنفر عمیقی دارم نسبت بهش، همون امیر بهتره (sm2)نقل قول:
بلی ...نقل قول:
پوریا دوتا گروه مریض پیدا کردم یکی از یکی بهتر ...
A Place To Bury Strangers
Cigarettes After S...e...x
خوب است و عمری خوب می ماند مردی که روی از عشق می گیرد
دنیا اگر بد بود و بد تا کرد، یک مردِ عاشق، خوب میمیرد... (sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
شیر تو این زندگی، بعد مدت مدیدی که این دکلمه رو گوش نکرده بودم آهنگ Milad Babaei - Delam Aghaz Mikhahad رو پلی کردم یهو رسید به این بیت "آذر" دکلمه کرد یهو اشک تو چشم اومد (sm74)(sm74)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81) چقد خوب گفته این قسمتو (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
پوریا بیا برو لینکات برات گذاشتم ...
از اولی شنیدم آلبوم آخریو...نقل قول:
دومی لامصب چه اسم مریضی داره (sm25)(sm50)
التاییدات ِ المُکرر(sm2)نقل قول:
اینم مثه سیاوش زندگی خصوصیش ... (sm25) ولی اخلاق داره مثه سیاوش نیستنقل قول:
والا آلبومای چند سال اخیرش به نظرم مزخرف بود و هیچی به غیر از جیغ نداشت ( به غیر از آهنگ نگو بدرود که اونم اوجش جیغ بود )
اصلاً خوشم نمیاد ازش
نمیگم بی تاثیره ولی خب قبول دارم فضا مثه گذشته نیست و احترام ها از بین رفته متاسفانه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بگم که نمیشه از ظاهر افراد قضاوت کرد ...
دو هفته از چهلم مادرم میگذره ...وقتی مادرم فوت کرد تا یه هفته گیج بود داشتم دیوانه میشدم باورم نمیشد ولی بعد هفتم خودمو جمع و جور کردم چون زندگی جریان داره ولی بازم باورم نمیشد هنوزم باورم نمیشه میاد جلو نظرم خوابشو میبینم ... مطمئنم با گریه و زاری بیش از حد روحش آزار میبینه و تنها کاری که از دست ما بر میاد خیرات ِ
(sm50)دلم تنگه برای گریه کردن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
صاحبش یه خانوم بوده ...
اینم چسبیده به خانومم منو اصلا دوس نداره ...
فک کن همه جا همراه خانومم میره اونوقت از من فرار میکنه
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه 10 هم هستش تا شب اپ میشه میتونی بری سایت منوتو اونجا هم کیفیت خودشو دان کنینقل قول: