خواننده های خارج نشین دیگه خودشون هم قبول کردن نخونن بهتره ،
ولی باز اینجا یه سریا هنوز درگیر اونطرفی ها تشریف دارن ، همش منتظر پخش آلبوم و تک آهنگ هستن دوستان ، نمونش تاپیک اونوری که همه میگن فلانی باید خودش آهنگ بسازه و تنظیم کنه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
خواننده های خارج نشین دیگه خودشون هم قبول کردن نخونن بهتره ،
ولی باز اینجا یه سریا هنوز درگیر اونطرفی ها تشریف دارن ، همش منتظر پخش آلبوم و تک آهنگ هستن دوستان ، نمونش تاپیک اونوری که همه میگن فلانی باید خودش آهنگ بسازه و تنظیم کنه ...
رضا صادقی هر روز ضعیف تر از دیروز ...
الزایمر گرفتی مردک 40 ساله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشایار (sm120)با پاکسیما تیک میزد(sm2)زده بود تو کار پیرزنا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سی ساله (sm2)هو هو سی ساله هو هو سی ساله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اع آره خشی (sm120) من چرا اینجوری شدم اسما یادم رفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو پاکسی (sm39)(sm120) تازه عمل هم کرده جوون شده ماشالا (sm2)
بچت داره میره مدرسه ما هنوز اینجاییم(sm2)نقل قول:
پاکسی و خشی .. چه سیکسی(sm2)
ی فن پیج هم داره پاکسیما .. فک کنم خشایار زده(sm2)
هنوزم گیر میدی به شادمهر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاً موسیقی ما تموم شده ... فرقی هم نمیکنه اینوری و اونوری ... اون جنازه نمیه جان با ظهور موسیقی ریتمیک و سرخپوستی تبدیل به مرده متحرک شده ... به خصوص لس آنجلسی ها که اگر داریوش و ابی و چند تا انگشت شمار دیگه به علت کهولت سن بزارن کنار دیگه کلاً درشو تخته میکنن خلاص !!! البته هنوزم اعتقاد دارم بعد رفتن شادمهر همین جناب استاد عطا مهاجرانی لندن نشین در ارشاد خاتمیشون نشستن و نشقه کشیدن و با رواج ناله و روضه موسیقی لس آنجلسی رو نابود کردن ... بعدش هم ارشاد ممتیشون ادامه راه رفت و با فرستادن شعر مجانی برای لس آنجلسی ها ریشه رو زد و بعدش هم سعی کرد چند تا بزرگ موسیقی مثل حبیب رو برگردونه ایران ...
البته قبول دارم زیادی تئوری توهم توطئه رو کججع دادم (sm120)
خجالِتوم نمیکشیم (sm120)نقل قول:
میاد خشی یا نه ؟ (sm120) یه پیج فیک دیگه هم هست با اسم دخترونه که اونم همه جا تبلیغ میکنه بیست و چهار مرداد نکنه این خشی واقعی باشه (sm2)
تازه پاکسیما و کوجی رفته بودن لوکیشن پسند کنن برای موزیک ویدیو (sm2)
نه نمیکشم(sm2)نقل قول:
خیلی وقته نمیاد.. ی بار اومد میگفت میخونم بعضی وقتا ولی حوصله کامنت دادن ندارم
مطمئن باش خود خشی(sm120)
عکسایی که پاکسیما با اندی میزاره خیلی بیشتره تا شینی با اندی(sm2)
آره یادمه پارسال به منم گفت ... به قول معروف چسی میاد (sm2)با ظهور تلگرام بچه های اینجا همه چسی اومدن (sm2)نقل قول:
چند ماه پیش داشتم کامنت میخوندم یکی کامنت زده برای پاکسی که با اندی و شینی threesome هم میزنین ؟(sm25)(sm2)