من فقط یه هیولا تو فوتبال میشناسم اونم سوارزه (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فقط یه هیولا تو فوتبال میشناسم اونم سوارزه (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون سعید دکیه که دیوثه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمن ترین دشمن مسی همین متعصبان دوب در مسی هستن که باعث تنفر بقیه میشن (sm10)نقل قول:
با تشکر از لطفی که به من داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیشه این حقیقت رو هم کتمان کرد که تنها کسی که به انجلوتی اعتقاد داشت حامد فلاح بوده (sm120)
سوارز هیولا نیست بیماره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر بارسایی ها همینا دقیقا برعکسه(sm59)نقل قول:
همین حامد فلاح اگه کارلتو یه فصل برینه، اول تا آخرشو به هم میدوزه(sm120)... یادت نرفته که یه فصل تمام از اوزیل تعریف میکرد، تا پرز ردش کرد رفت تبدیل کرد به اوزیل خانوم باز (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کلا منتظره پرز و رونکرو برینن ورداره بخوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاد بارسا با په په چه راز بقایی راه بندارن تو ال کلاسیکو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]