آری عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آری عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اخه؟(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوست و استخون دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این عکسای جدید که زدی یکم درشت شده(sm120) بفرست ببینم
ببوسی یَم (sm172)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کی این احسانو چزونده باز؟(sm2)
درخواست دوستی رو اوکی کن تا پخ بزنم توقع نداری که ازینجا بفرستم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
اکی شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزدی ملت استفاده میکردن(sm2)
(sm59)نقل قول:
این یه حقیقته که من جانی ام
با عکسو سیگارو یه چاقو خوشم
این یه حقیقته که تا زنده ام
هر کسی عاشقت بشه می کشم
وقتی تو نیستی همه چی وحشیه
میافته این ثانیه ها به جونم
سر می کنم شبامو با خاطره
من یه روانی ام خودم می دونم
قراره دارم بزنن می دونم
می گن یکی از عاشقاتو کشتم
هیچکی نمی دونه چرا با گریه
عکستو پنهون می کنم تو مشتم