نه خواستم بیشتر دقت کنه وقت اظهار فضل نرینه چون معمولا در و گوهر تراوش میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خواستم بیشتر دقت کنه وقت اظهار فضل نرینه چون معمولا در و گوهر تراوش میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جانم اسطوره(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساسا و اصولا شعر یا موسیقی یا سینما یا کلا هنر اجبار پذیر نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنر باید تاثیرش رو در لحظه و کاملا احساسی به مخاطبش ابراز کنه ...
شعرش رو یکی از فوتبالیست ها تتو کرده بود یادم نیست کی بود ولی ...
یاغی کلا نشعه تشریف داره ، صدای خسته ، ساعت 5 صبح ، سیگار به دست ، شعر میخونه ...
ارسلان مطهری بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانی (سینجول) پیشنهاد می کنم این شعر رو تتو کنی با دقت بخون ...
"من به تو احساس مالکیت دارم
تو نترس از حرفم حسن نیت دارم
همه قلبت رو من تصرف کردم
خیلى راحت اینجا من توقف کردم"
نمی دونم ردی رو چی معنی کردن واسه خواننده ها
تا اونجایی که من اطلاع دارم کسی که رو دراگ (نود درصد صنعتی) تحمل و توان و کنترلش رو از دست میده و ناخودآگاه حرکات غیرطبیعی انجام میده رو به اصطلاح (طرف رد داده) یا ردی می نامند ...
05 - Adam ... (sm50)