توام ببند نمودی با اون نر صدانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توام ببند نمودی با اون نر صدانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دوتا تنظیم ناز و کرشمه هم میاد ، قهرم میکنه عکسشم وسط جلوی همه تشریف داره (sm2)
قلبمو شکستی خبیث (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس از قدرتت استفاده کن یه بخش از انجمن رو بده من تا آرمان های خودم رو پیاده کنم
(sm74) اسم قسمت نهایی بنشی ترسناکه قربونش برم برای انا زن اول و اخر سریال اتفاقی نیفته
شنبه ها روز الکسیس
یکشنبه ها روز آلتا
دوشنبه ها روز کریستی
سه شنبه ها روز بهروز پایگان
چهارشنبه ها روز بقیه اعضای گروه یزدانی
پنجشنبه ها رو میکنم روز کالکشن
جمعه ها هم استراحت میکنم
تلخی نکند شیرین ذقنم
خالی نکند از می دهنم
عریان کندم هر صبحدمی
گوید که بیا من جامه کنم ... (sm81)
اوج گرفتن های شهرام ناظری ... (sm88)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)لحظه دیدار خواهر و برادر
#GOT
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم جیم جارموش با بازی گلشیفته (sm74)
خوشم میاد محیط با کلاسی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما ویندوزت چیه که داری پست میزاری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در همین حد بدون که هنوز جهانمو ارتقاء ندادم (sm70)نقل قول:
بچه ها Viking تا قسمت چند اومده ؟
Beyoncé -Daddy Lessons لامصب عجب آهنگیه ، چه کنترل صدایی چه ملودی ای (sm118)
لینک بروسونیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
از قدیم گفتن کم تنظیم کن و گزیده تنظیم کن (sm50)(sm59)
Nightwish - While Your Lips Are Still Red
(sm178)
یه سمفونیک راک تر و تمیز که تونست تا حدودی از lost هم بهتر باشه (sm50)
نقل قول:
دیوونه اینو با برنامه ش کار کن مث دانلود منیجر میمونه ..
ویندوز جدید که میاد من از این میگیرم چون جا دیگه نیس ..
ولی خب همه تنظیم کننده ها تیم خود صفاریان هستن ! زیر نظر خودش بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خدا نگذره از بهنام صفوینقل قول:
در پاسخ به اون بابا علی ضیا تو تلگرامش گفته من دیگه دارم با این آهنگ دیوونه میشم ..
حالا کیون لقش مهم نی این اصا ..
طی پیگیریای بنده از هفته ی بعد عملیات روی آلبوم آغاز میشه ..
به زودی پوستر تبلیغاتی روی سایت هنرنمای پارسیان ..
تا آخر این هفته باید نسخه نهایی مستر رو موزن تحویل بده
رسول sms و ایمیل نیومد برات !?؟!
تا آخر هفته سینجول نسخه ی نهایی رو مستر میکنه
من بیخیال دنیام (sm224)
رضا رشید پور امرو تو برنامه ش گفته توی 24 ساعت گذشته بیشترین سرچ تو گوگل به نام محسن چاووشی بوده ..
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا حوصله ندارم برم ظبط کنم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکم کف دهنت چرا خو ..
تو طراحیش کردی از من می پرسی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا سرویس گرفتم نمیدونم چرا کنده برا من میاد ولی طول میده یه کم ..