اوکی مرسی/نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوکی مرسی/نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا پارسا ی تاریخ دقیق بگو مردیم
(sm102)(sm51)
(sm1)
خب دیگه میشه حدس زد کارگردان ایشونه اقا احسان اگه ایشون نیس بگو که خوشحال شیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
نه من مطمئنم کارگردان سینارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس ِ خوبیه ^ _ ^
نه این کسری شجاعی برا فیلمبرداری از همون کنسرت دالبی رفته بوده
یه ویدیو داره تو همون پیج خودش که میگه بک استیج کنسرت شادمهر هستیم ، قراره فیلمبرداری کنیم ...
بعید میدونم این باشه کارگردان ویدیو . اگه ویدیویی در کار باشه اصن
و البته امیدوارم با کیفیت بالا اجراهای این کنسرت رو بدن بیرون حالا که فیلمبرداری شده
(sm77)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس هم تقریباً سه ماه پیش گذاشته بود با شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز گفتم که اگه اوکی بگیرم میزنم وگرنه هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان هم اعتماد ندارن به خبرها ، پس دیگه نمیزنم و این آخریه
آقا احسان خودتو واسه حرف یکی دوتا ناراحت نکن. .ما تنها امیدمون تو فروم تویینقل قول:
(sm2)
(sm25)
حسین دهنتو سرویس (sm2)
بابا دهنمونو سرویس کرد تو این 2ماه از بس خبر کذب گذاشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه بار تاریخ جابجا شدا ببین چکار کردن
به درک اسفل السافلین برین از جاهای دیگه خبر بگیرین (sm27)
(sm120)
(sm2)
تقصیر منه بدون هیچ چشم داشتی هر چی خبر رسید دستم تو این چند سال بی کم و کاست گفتم
یکی میگه دو پهلو یکی میگه شاید اصن موزیک ویدئویی وجود نداشته باشه و ... البته من تو این چند سال عادت کردم به این حرفا
خداوکیلی کدوم پیج یا هر کوفت و زهرمار دیگه اینهمه خبر زد در مورد شادمهر ؟! هر چی خبر اومد یا درست نبود یا شایعه بود اما من اومدم تاریخ ریلیز آلبوم و موزیک ویدئو گفتم تو این چند سال
پارسال هیچکی نمیدونست شادمهر داره رو البوم جدیدش کار میکنه ، شهریور بود گفتم و بعد چند ماه مشخص شد !! تاریخ ریلیز آلبوم طرفدار رو هم در جریان هستین که اولین بار تو همین سایت گفتم اواخر تیر و هیچ جایی نزده بود و ..
حالا هم برین از جاهایی دیگه خبر بگیرین مارو بخیر شما رو هم بسلامت
خجالت بکشید.. احسانو عصبی کردین(sm102)(sm102)
احسان بیا پیش خودم(sm134)(sm120)
(sm25)
دور شو ابلیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر آمد
با همه لحن خوش آوایی ام
در به در کوچه تنهایی ام
ای دو سه تا کوچه زما دورتر
نغمه تو از همه پرشورتر
کاش که این فاصله را کم کنی
محنت این قافله را کم کنی
کاش که همسایه ما می شدی
مایه آسایه ما می شدی
هر که به دیدار تو نائل شود
یک شبه حلال مسائل شود
دوش مرا حال خوشی دست داد
سینه مارا عطشی دست داد
نام تو بردم لبم آتش گرفت
شعله به دامان سیاوش گرفت
نام تو آرامه جان من است
نامه تو خط امان من است
ای نگهت خواستگه آفتاب
بر من ظلمت زده یک شب بتاب
پرده برانداز زچشم ترم
تا بتوانم به رخت بنگرم
ای نفست یار و مددکار ما
کی و کجا وعده دیدار ما
عصبی نشو(sm120)نقل قول:
نمیشه که به بقیه بگیم حرف نزنن
اقا احسان این فروم به لطف شما سرپاست و هر خبری از شادمهر در نت پخش میشه اکثرا منبع اصلیش اینجا و شما هستین همه اینارو ما میدونیم و اون یکی دونفر هم فک نکنم منظورشون شما بوده باشین جدی نگیر داداش امید این همه طرفدار شادمهر تو نت شمایی
بیا عزیزم بیا گلم(sm19)(sm2)نقل قول:
منم همینو بهش میگم( الکی مثلا من نیستم)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا.. حرف دلم مجمع روز دی اصن(sm120)نقل قول:
ای بابا. . .
چند روز نبودیما. . .
احسان جان . . . دلخور نشو . . .(sm10)
توو این چند سال با شناختی که از شادمهر پیدا کردم اینه که این بشر به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست و در یک لحظه ممکنه هر برنامه ای رو عوض کنه و این اخلاق آقای خاصه . . . و خب هیچ ربطی به احسان نداره . . .
ما خواستار فعالیت هر چه قدرتمندتره آقا احسان عزیز هستیم . . .
شادمهر همیشه مست کلا نمیشه رو حرفاش حساب کرد آرمین هم که تکلیفش مشخص یه آدم مریض به تمام معنا (sm2)
شادمهر تو کنسرت لس انجلس قبل از اجرای wake me up میگه میخوام یه اهنگ کاور بخونم تا یه سری ها که میگن شادمهر همه اهنگاش کاوره فرق کاورو بدونن
حس خوبیه(sm50)
به اون دوست عزیزمون گفتم شادمهر همیشه به بی برنامگیش مشهوره و تا الان به یاد ندارم برنامه های آتیش رو از قبل چه خودش چه مدیر برنامه هاش به طور دقیق اطلاع رسانی کنن ..اوج بی برنامگی هم البوم پاپ کرن بود که مدام ریلیزش به تاخیر میفتاد .. در نتیجه حتی اگر با منبع خاصی در ارتباط هستید دلیل نداره همون گفته های رد و بدل شده رو به عنوان خبر اینجا ذکر کنید که بعدش به دلیل تغییر در برنامه ها یا هر چیز دیگه فقط خودت رو زیر سوال ببری .. (sm10)
دوست عزیز این نظر شماس ما دوست داریم از برنامه هاش باخبر باشیم حتی اگه هروز تغییر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاييدنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول :
از یه منبع موثق خبر داده شده تا قبل کنسرت کریسمس گروه کنسرت طپش تو لاس وگاس آهنگ جدید شامهر متنشر میشه...طبق تقویم حداکثر این آهنگ تا 5 دی منشر میشه
جواب شما رو قبلاً دادم ولی بازم میگم : اول طرفت رو بشناس بعد اظهار نظر کن چرا در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر میکنی ؟!؟!!؟!!!؟ (sm10)نقل قول:
اگه پیجی تو فیس ، اینستا ، کانالی تو تلگرام یا هر کوفت زهرماری دیگه ، خبر در مورد شادمهر میزنه بگین ما هم ببینیم !!! البته اگه تاریخ خبرش قبل اینجا بود !!
میاد ایشالله کریسمس و خیال همه راحت میشه
اینو یادم رفت بگم
واقعاً با یه خبر زیر سوال میری ؟! اصن کدوم سوال ؟!؟! مگه ما خبر میزنیم که نشون بدیم شخص مهمی هستیم ؟! ولله اگه من به این خاطر خبر زده باشم ! خب هوادار شادمهر دائم دنبال اینه شادمهر کار جدید داره یا نه ؟ کِی میاد پس و از این حرفا !! فیس و اینستا و تلگرام شادمهر که هیچ خبری نمیزنه ! بیا تو که نقش هویج رو داره ! بالاخره باید از یه جایی خبر بگیریم دیگه . خدا شاهده من قصد خودنمایی نداشتم تو این چند سال
اینهمه حرف شنیدم ولی ادامه دادم
اما حالا باید تمومش کنم