اهای نادان(sm59)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهای نادان(sm59)(sm120)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا لوس بازی در نیار... بیا ی حالی به تاپیک بده(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیس ، همین که همکاری میکنی دنیاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)
ﯾﺎﺭﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺪﻭﻥ ﺗﺠﺮﯾﺶ ﺑﻪ ﺗﺎﻛﺴﯽ ﻣﯿﮕﻪ :
٢ ﻗﺪﻡ ﭘﺎﯾﯿﻨﺘﺮ ...ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﺗﺎ ﻛﺠﺎ؟ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﮕﻪ : ﺗﻮﭘﺨﻮﻧﻪ!
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻛﺮﺍﻳﻪ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻙ ﻭﻟﻰ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﻗﺪﻡ ﺑﺮﻧﺪﺍﺭ خشتکت ﭘﺎﺭﻩ ﻣﯿﺸﻪ
هرکس فیس بوک را نشناسد نیمی از عمر خود را به فنا داده است
.
.
.
.
و هر کـــ/س بشناسد تمام آن را...!!!
عاقا يه چيزي كشف كردم خيلي باحاله
دوست دخترتون رو وقتي پـــ/ريوده انگشت كنيد بعد فرار كنيد
دقيقأ همون حس و هيجان بچگي رو ميده كه سر ظهر وقتي همسايه ها خواب بودن زنگ ميزديم فرار ميكرديم و ميدونستيم اگه بگيرتمون جرمون ميده
تا اكتشفات بعديم شمارو به خدا ميسپارم
بابام با ماشین تصادف کرده
زنگ زده به من میگه کصافط بیشرف عوضی :|
می گم چی شده ؟ میگه تصادف کردم !
می گم چرا به من فحش می دی
.
.
.
میگه : وقتی تصادف کردم داشتم به آینده نامعلوم تو
فکر می کردم
طرز صحیح از رختخواب بیرون اومدن در ساعت شش صبح:
پای راست رو از زیر لحاف بیرون میاریم و صبر می کنیم همدمای محیط بشه؛بعد پای چپ...!!
بعد ذکر تف به اين زندگی...!!
تا حالا این همه آدم با هم اینجا ندیده بودم ، داستان چیه ؟
نکنه در یک حرکت خود جوش میخواین همه پستا رو گزارش بدین ها ؟
در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (21 کاربران و 76 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ﺩﺧﺘﺮه ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺩﻟﻢ ﻫﻮﺍی ﺩﮐﺘﺮ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﻗﺪﯾﻢ ﺭﻭ ﮐﺮﺩﻩ
خب ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﯼ ﺑﺪﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﺣﺲ ﻧﻮﺳﺘﺎﻟﮋﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺎﺯﯼ می کنی ! والا . . .
خوش به حال دخترا واسه غسل اصلا مشکلی ندارناز گردن به پایین همه چیز ب دو قسمت مساویتقسیم شده من همیشه گیر اینم،این لامصبو چیجوری نصف کنم بشورم
رانندگى در ايران فقط يه قانون داره:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگر تو ک/سکشی من از تو ک/سکش ترم!!!!!!!!!
هی حجاب میگیرن سجاده پهن میکنن وسط مهمونی نماز میخونن، بعد بچه که میخوان شیر بدن ..........کل ممشونو یهو میندازن بیرون ممه مادر شیرده جزء گردی صورته عایا!!!!؟؟؟والا بقرعان
ایشون مجری یه شبکه اسپانیایی هستند...........رویکا
اینو بیارن تلویزیون خودمون ملت دیگه عمرا ماهواره نیگا کنن (sm70)
ینی سیبیلوـه عارمین ـو سفت میزنه (sm25) مفهوم ـه؟ (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوست داشتم اسمش سپهر جـــ/قی بود یه بار بهم گفت چجوری جــــ/ق رو ترک کنم؟
من گفتم : هروقت حس جـــ/ق زدن بهت دست داد خوتو انگشت
کن درد میگیره جــــ/ق زدن از یادت میره
الان جـــ/ق رو ترک کرده ولی تو محل سپهر اوبی صداش میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بیشتر بشکاف ، چجوری سفت میزنه؟
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر متواری شو از ارتــــــش ســــــایبــ|ـــری اومدن سراغ ـمون (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
به قول رفقای کرمانشاهی ـه دانشگاه: خدا رو کولت (sm2)
من باز برم حموم (sm155)(sm120)نقل قول:
برگرد تا بشکافم (sm51)نقل قول:
خدااییش این همه آدم یهویی ، اونم اینجا خعلی بعیده ، همه هم مهمان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فوش نیست ، نوکرم (sm70)(sm127)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
به قول رفقای کرمانشاهی ـه دانشگاه: خدا رو کولت (sm2)
ینی خود سانسوری از این بیشتر تا حالا ندیده بودم ، ک/س رو ف/یلتر کردن بعد فاک بازه (sm70)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
دمشون گرم خعلی باحالن
نت جمهوری اسلامی هم ک/س رو فی/لتر نمیکنه که اینجا فی/لتر شده
تو ماکرونی چی ریخته بودی این همه قوت ساخته ، تازه حموم بودی که (sm70)نقل قول:
ﻫﻤﺶ ﺳـــ/ﻜﺲ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻧﻈﺮ ﻳﻚ ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﻲ ﺩﺭ ﺗﻜﺎﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﻗﻠﻚ ﭘﻮﻝ!
قضیه مشکوک ـه... امشب با لباس کامل بخواب شاید شب تو خواب کردنت توی گونی بردنت (sm2)نقل قول:
نه ینی همون خیلی باخالی خودمون (sm59)(sm19)
بس که کابرا بی تربیت ـن (sm120)
تاثیر پستای توـه... صابونا رد کـون بیاد (sm120)نقل قول:
اها اسم اون یارو هست(sm120)نقل قول:
هویجه با مامانش میره بیرون وسط راه به مامانش میگه:
مامان ؟!
آبهویج دارم
(خیلی مسخره بود خخخخخ)
پ.ن تقدیم به اونایی که اعتراض دارن پستا رو گزارش میدن ، از این جکا خوبه عایا؟
(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاروو میگن بگو پژو. میگه پژو ,میگن سرشو بجو!
یاروو عصبانی میشه می ره به رفیقش میگه بگو پژو؟ رفیقش میگه پژو ,یاروو هرچی فکر میکنه یادش نمیاد چی باید جواب بده, به رفیقش میگه حالا فعلاً ننتو گ ائیدم تا یادم بیاد!
مرد بیکاری برای آبدارچی گری در شرکت مایکروسافت تقاضای کار داد. رئیس هیات مدیره با او مصاحبه کرد و نمونه کارش را پسندید.سرانجام به او گفت شما پذیرفته شده اید.آدرس ایمیل تان را بدهید تا فرم های استخدام را برای شما ارسال کنم. مرد جواب داد : متاسفانه من کامپیوتر شخصی و ایمیل ندارم.ر ئیس گفت امروزه کسی که ایمیل ندارد وجود خارجی ندارد و چنین کسی نیازی هم به شغل ندارد.مرد در کمال ناامیدی آنجا را ترک
کرد. نمی دانست با ده دلاری که در جیب داشت چه کند. تصمیم گرفت یک جعبه گوجه فرنگی خریده دم در منازل مردم آن را بفروشد. او ظرف چند ساعت سرمایه اش را دوبرابر کرد. به زودی یک گاری خرید. اندکی بعد یک کامیون کوچک و چندی بعد هم ناوگان توزیع مواد غذایی خود را به راه انداخت!او دیگر مرد ثروتمند و معروفی شده بود. تصمیم گرفت بیمه عمر بگیرد. به یک نمایندگی بیمه رفت و سرویسی را انتخاب کرد. نماینده بیمه آدرس ایمیل او را خواست ولی مرد جواب داد ایمیل ندارم. نماینده بیمه با تعجب پرسید شما ایمیل ندارید ولی صاحب یکی از بزرگترین امپراتوری های توزیع مواد غذایی در آمریکا هستید. تصورش را بکنید اگر ایمیل داشتید چه می شدید؟
مرد گفت: احتمالا آبدارچی شرکت مایکروسافت بودم.
خودکشی مال خارجیاست.....
ما یه نون و ماستم بخوریم سرطان میگیریم میمیریم
مورد داشتیم زنگ زدن دفتر آیت ا... مکارم شیرازی :
.
.
.
.
گفتن : حاج آقا حرام جدید چی داریم ؟؟!!!
فحش دادن در حال عصبانيت:
خاک تو سرت برينه!
انگار از وحشى اومده!
بلبل درازى هم كه ميكنى!
هرچى هم بزرگتر ميشه گنده تر ميشه...
صداتو برا من داد نزن!
تو نه تربيت دارى نه خانوادگى!!!
بامن گه نخورا !
ریدم تواون کلاهی که میخوای سرمن بزاری !
وقتی بامن حرف میزنی دهنتو ببند کثافت مرض.
خودت گیرعجب آدم گهی افتادی!!
ﯾﻪ ﺑﺎﺭﻡ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ ﺳﺮ ﺗﺮﻣﺰ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺷﺮﻁ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺁﻟﻤﺎﻧﻰ ﺣﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩ 5 ﻣﺘﺮﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺗﺮﻣﺰ ﮐﺮﺩ ﻣﺎﺷﯿﻨﺶ ﻣﯿﺨﮑﻮﺏ ﺷﺪ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺭﻭ ﺳﻘﻒ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﮔﻔﺖ a.b.s ﺑﻌﺪﺵ ﻣﻦ ﺑﺎ ﭘﺮﺍﯾﺪﻡ ﺣﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩﻡ 20 ﻣﺘﺮﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺯﺩﻡ ﺭﻭ ﺗﺮﻣﺰ ﻧﮕﺮﻓﺖ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭ ! ﺍﺯﻻﯼ ﺁﻭﺍﺭ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺯﺩﻡ ﺭﻭ ﺳﻘﻒ ﮔﻔﺘﻢ m.s.g ! ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯽ؟ ! ﮔﻔﺘﻢ : ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺎﺩﺭ ﺳﺎﯾﭙﺎ ﺭﻭ ﮔ ﺎﺋﯿﺪﻡ