من برم بخوابم وگرنه برای سحری بیدار نمیشم (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم بخوابم وگرنه برای سحری بیدار نمیشم (sm27)
"" متن مشترک و سورپرایز هواداران برای علـــــــی عبــــــدالمالکی "" چند روزی از خداحافظی خواننده محبوبمون میگذره و مطمئنم هیچ کس از این قضیه خوشحال نیست و هرکس به نوعی خواستار برگشت علی عبدالمالکی هست !!! ما خواننده محبوبمون رو داریم از دست میدیم و موسیقی ایران هم دیگه وسعتی نداره که بدون علی عبدالمالکی بتونه خودی نشون بده . 7 سال علی عبدالمالکی برای ما خونده با تمام سنگ اندازی ها زمین نخورده ، حالا مشکلات و سنگ اندازیها طوری شده که برای یک نفر قابل تحمل نیست ما میخوایم با کمک هوادارای واقعی علی ، دست علی رو بگیریم نه با یک دست ، به کمک همه شما نیاز داریم و اما برنامه ما برای علی عبدالمالکی : حضور همه هوادارای علی عبدالمالکی در تاریخ پنج شنبه 12 تیر در سعادت آباد - میدان کاج ساعت 20:00 . چرا به این آدرس ؟ دلیل اینکه ما این آدرس رو انتخاب کردیم اینه که دوست داریم نزدیک به محل سکونت علی عبدالمالکی عزیز باشیم تا علی بدونه تــــــــــــنها نــــــــــــیـسـت ... از همه پیج ها و دوستان میخوایم اشتراک گذاری کنن و تنهامون نزارن ... راستی پنج شنبه عکس و پوستر از علی بیارید با خودتون ... باتشکر از همه عزیزانی که مارا برای رسیدن به این هدف مهم یاری میکنند .
هماهنگ کنین فردا بریم میدون کاج واسه نجات موسیقی مملکتمون(sm120)
یادمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرچی پست مینوشتم توش هیچ فحشی نبود ولی یه کلمه تمجید از مورینیو بود چاپ نمیشد (sm120)ولی طرف گفته بود انجلوتی مربیه خوبیه 70 تا منفی گرفته بود (sm120)
ولی به نظر من مسی افت کرده تو هر دو تاش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو نگفتم با یه سیشون سر و کار داریم همش از این عکسای مسخره کپی میکنن و دری وری میگن....
اینقد نمیفهمن که برزیل و آرژانتینُ با پرتغال مقایسه میکنن ....کلا هم مصدومیت براشون تعریف نشده...
عاشق مسی هم باشی حالت به هم میخوره(sm25)
اول به ذهن من اومد دیوث دزدیده افکار منو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیح میدم بخوابم و نبینم چه طو وسعت موسیقی به ما میره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که موقعه اذانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N;37130[B
لایک داری (sm10)
از همینجا تقدیمش میکنم به مهرداد پولادی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت واسه خودت قابل احترامه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته آرژانتین امسال با پرتغال زیاد فرق نمیکنه ها . غیر مسی و دیماریا یه مشت هویجن بقیه (sm59)
اینم یه چیز دوطرفس . رئالیا به مسی گیر میدن و بارساییها به رونالدو