نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن گر سوختی ای دل! ز آزار رقیب
کاین حدیث جانگداز آخر به شاهم میرسد..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن گر سوختی ای دل! ز آزار رقیب
کاین حدیث جانگداز آخر به شاهم میرسد..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس که دل سوختگی ز آتش هجران دارم
گر به دوزخ بریم ، شکر فراوان دارم ... (sm50)
نقل قول:
گر گنه کردم، عطا از شاه خوبان دور نیست
روزی آخر مژدهٔ عفو گناهم میرسد ..
دمت گرم حاجی میسازی ما رو یاد میگیرم ازت رفیق با اجازت برم و بیام (sm66)
کسشر جفتی نگید شمام هر شب بابا ..
سینجول یعنی همه جا باس خودتو عن کنی؟(sm2)
مثلا اینا شعر ننویسن اینجا تو چی میخوای در و گهر افشانی کنی؟(sm120)
از بس حونه موندم (اونم فقط تو یه اتاق) اخساس می کنم شدم قسمتی از وسایل اتاق ، یه جورایی هم همرنگ دیوار شدم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مشکل این شعراشونو برا هم از بر میکنن حس میکنم دو دقه بعد میخوان برن رو هم ..
اما پسر شدم که تو را آرزو کنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من آرزو نکرده شمارو فوت کردم ..
خواب داره جر میده برید بتمرگید ..