اگه پول دارین بگین سهم معرفی کنم بخرین ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه پول دارین بگین سهم معرفی کنم بخرین ..
پول نیگه ندارین بیاین بریزین این تو ..
تو شیش ماه اخیر من نزدیک 80 درصد تونستم سود بگیرم از بورسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیف بودم بیشتر هم دیدم که گرفتن(sm98)
معرفی کن ببینم چی تو چنتتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجوری مفتی من به تو سهم بدم !?؟!
(sm25) سیگنال فروشینقل قول:
نگه دار واس خودت داداش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گو من میخواستم بگم بیاین تو سهم نخواستم بدم که ..
ولی حالا گریه نکنید میگم بهتون چیا بخرید ..
ختراک ، چکاپا ، خوساز ، شیران ، شاراک ، شخارک ، فملی ، فخوز ، فبیرا ، غبشهر ، فمراد ، سکرد ، وخارزم ، ختوقا ، خچرخش ، فجر ، فاسمین ..
اینارو داشته باشید از سینجول هر کی تو کار بورسه معرفی اینا کلی ارزش داره مفتی دادم بهتون ..