راستشُ بگو اگه کسی حرف نامربوط زده نفله ـش کنم واست (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راستشُ بگو اگه کسی حرف نامربوط زده نفله ـش کنم واست (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
(sm88)
پس برو بمیر(sm2)نقل قول:
خودش میدونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکاره .. میشینه سر معاملشو ناترینگ(تلنگر) میزنه(sm2)
این هفته سرش شلوغِ کلافه ـس اعصاب ما رو نداره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش گفتم یک کیلو یک کیلو سبزی بخر پاک کن.. گوش نکرد رفت چند کیلو خرید واسه خودش دردسر درست کرد(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)(sm120)
همه اواتار زن میزارن(sm2) میگن اخرالزمان شده بیخود نیست(sm25)(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127) کم کاری عسل(sm20)
البته شایدم چون پرکاری اینجا کم کاری(sm120)به هر حال عشقی(sm127)(sm10)
(sm50)