چطوری عکس بزارم؟ چطوری رفرش کنم؟ چطوری پیام خصوصی بفرستم؟ با موبایلم میام.
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری عکس بزارم؟ چطوری رفرش کنم؟ چطوری پیام خصوصی بفرستم؟ با موبایلم میام.
عکس میخوای بزاری چیکار؟ همینجوری قشنگتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفرش میخوای بکنی که چی بشه؟ الکی حجمت تموم میشه بیخیال.
پیام خصوصی برای کی میخوای بدی؟ اینجا همه خودین فحشم میخوای بدی تو جمع بده کسی ناراحت نمیشه
خب منم با کلنگم میام اشکالی نداره که.
(sm2)
راضیم ازت
سلام آقا مجیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش من خیلی ناراضیم ازت بزقوشه بدی هستی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فک کنم البوم عسکری رو بتونم تا فردا تحمل کنم
کار کردیتون زیبا بود.
تایید
بزقوش اسم کوهه بگو خب
من صحبتی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه قرار باشه این بزنه تو کاره انالیزه محسن من یکی دیگه عمرا محسن گوش نمیدم(sm2)(sm2)
بزقوش رو به چاوشی پیشنهاد دادم واسه اسم فرزند دومش بزاره
(sm2)
اسم زنه یا مرد دوستم؟نقل قول:
البته کلا با این اسامی مشکل دارم داداش
دیدید بعضی یه سری اسمارو به صورت کوتاه شده صدا میزنن،مثلا طرف اسمش سیامکه،بهش میگن سیانقل قول:
حالا مثلا محسن میخواد بچشو تو خونشون صدا بزنه سریع میگه بز،بیا بابا(sm2)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزقوش می شه تقریبا پرنده خاکستری ولی به هر حال (sm120)
هم دخترونس هم پسرونه حالا شما را بیا.
بزقوش اسم کوهه ن پرنده
بزقوش یعنی چه ؟ بزقوش جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm30)(sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها بابا این باشگاه ما میاد میگم اشنا میزنه ، با پارتی برنده شد از این خوشگل تر هم بود ولی دوست پسرش پارتیش کلف بود (sm2)
البته نوش جون دوس پسر دیوثش لاشی خوب چیزی تور کرده (sm120)
اما پسره هم بد نی پسر خوبیه (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا سوشا مکانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون.اما من تایید نمیکنم اسم رو.نقل قول:
به تو ربطی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)
چطوری داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز دل برادر اسم کوه بزقوشه درست خود بزقوش معنیش اینی می شه که گفتم ... بز یا بوز = خاکستری تقریبا و قوش هم پرنده و اینانقل قول:
امیر اینارو بن کن باع ریدن به فروم . من دیگه ذوق نمیکنم بیام
هیچی تو شاهکار محسن یگانه گیرم لامصب چه چیزی دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی کارشون داری داریم میخندیم بابا توام از حضور خطر بزقوش تن ماهی لذت ببر بخند واسه خودت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم.تو لهستانم گوش میدی.ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بز یعنی بععع قوش به زبان ترکی میشه پرنده حالا نتیجه میگیریم بز پرنده
(sm81)نقل قول:
سلام خوبی بزقوش جان (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه عذابیه که دامن گیر این فروم شده چند هفته (sm172)
به جانه خودم یه معلولیته ذهنی،چیزی داری تو(sm2)نقل قول:
سجاد لاشی کی رفتی لهستان (sm2)
نمیدونم والا فنلاندم یا لهستان مثه که امرو رفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]