(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تسلیم نمیشم (sm2)نقل قول:
پول یه هارد اکسترنال رُ باید درارم دیگه (sm120)
دارم میرم بیرون..برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید..(sm81)(sm27)
اسم مینا میشنوم حالم خراب میشه اصا له میشم .. (sm50)
ولی اگه هاردم بسوزه می میرم !!!! (sm2)
(sm155)Arrow زیرنویس اومد !!!!
(sm50)
تا خود صب با خودم همش کلنجار میرم .. (sm178)
تیترو عوض کن(sm2)
30 بیشتر نبرد شایعه نکنید باو(sm70)
5000000 هزار ریالی
(sm30)
موضوع: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm2)(sm2)(sm2)
ریاحی پور دیوث راجع به پارو نوشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرااااااااااا؟(sm54)
امیر بزن
یک اثر راک ایرانی خوب
چه قدر قلمش بده (sm120)
طبیعتا این یک موسیقی تیمایجی نیست (sm2)
به نظر من مخاطبان موسیقی باید کمی به خودشان زحمت بدهند و گوششان را تقویت کنند؛(sm120)
همین امروز تماشاگران نخریدم این توش بوده
کلنجار در حقش کم لطفی شد(sm175)(sm175)
امیر بیا یاهو
اخه الدنگ الان وقت خوابه
رید تو عنوان رفت هوووووووی
توسط حسین خر ارسال (sm2)
یکی اس مس بده به این اشترم
خدا بگم چیکارت نکنه دقیقه نود ریدی
رفیقای شوت ما رو نیگا اون یکی یک ساعت پیش مطلبو گذاشته تو گروه نیومده یکی به من بگه کیفیت خوبشو بیارم
ممر رفت لایک زده نیومده به من بگه
یعنی همه شش ماهه
حالا چرا همتون لال مونی گرفتین نکنه هنوز دارین میخونین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)(sm2)
(sm2) گفتن دو تا فرم بردی به مبلغ 5000000 ریالنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شایعس (sm2)گفتم 300 باختم نصفش بردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم الدنگی این آمار کذبُ منتشر کرده؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 100 تومن دست مونشنگلادباخ دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر ارسال بازیای امشبو نمیزنی(sm2)
(sm2)نقل قول:
(sm2)پس فحشارو این میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر بیا یاهو کند ذهن