(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر فهمیدم یه کمیشو بیشتر ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم تورس چلسی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشتیپ بود (sm120)گفت به عشق مارادونا فوتبالیست شدم عاشقش شدم گفت بهترین مهاجم الیور ژیرو به مغزش شک کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مقایسشون نکردم (sm120)فیفا مقایسه کرده بودنقل قول:
یکی از سال هایی که مسی توپ طلا گرفت تورس سوم شد
یه سال که کریس گرفت ریبری سوم شد
یه سال هم که ژاوی اینیستا دوم و سوم شدن
منظورم اینه واسه توپ طلا رقیباشون اینا بود
اولا مسی هنوز 26-27 سالشه حداقل4-5 سال دیگه میتونه تو اوج باشه الان نمیشه قضاوت کردنقل قول:
ثانیا کسی باید نظر بده که بازی تمام دوره ها و بازیکنای بزرگ رو دیده باشه که بتونه مقایسشون کنه
به قول دوستمون شاید هنوز با بزرگترین بازیکن تاریخ شدن فاصله داشته باشه اما نباید اینقدر کوچیکش کرد که هر چی خواستن بهش نسبت بدن.
ثالثا ایشالا تو بازی با بلژیک تخمی بازی کنه که تیمت حذف شه (sm59)
تورسُ میشه با پله مقایسه کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عبدی پله؟؟؟(sm120)نقل قول:
اجازه هست این گل رو به بیت رهبری هدیه کنم؟(sm120)نقل قول:
کلا یا تو این جام ؟ حالا چرا ژیرو ؟ (sm120) دلیلشو نگفت ؟ (sm120)نقل قول: