(sm77) جیغه دیگه (sm70) ینی تو این آهنگ جیغه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) جیغه دیگه (sm70) ینی تو این آهنگ جیغه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد راست گفت اینجا توسط هوادارای شادمهر رصد میشه (sm2)
منو آسمون صدا کن ... (sm50)
آسمون راست گفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی گفتم ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی واقعاً شما جوان ها رو میبینم شاد میشم (sm2)
سعد الدوسری، مرتضی پورعلیگنجی، مهند نعیم، عبدالکریم حسن، بغداد بونجاح، پیدرو، ابراهیم ماجد، حسن الهیدوس، علی اسد، خلفان ابراهیم، سالم الهاجری، مشعل الشمری، جاسر یحیی، حمزه الصنهاجی، ژاوی هرناندز، فهد قاسمی، محمد کاسولا، حسام کمال، یوغرطه حمرون و حاماد اسماعیل
دهنمون سرویسه ... (sm25)
دیدی ، دیدیییییی گفتمممممم ( فرشید امین ) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نور افکن رو میزاریم جلوش جایی رو نبینه (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان جای حنیف واقعا خالیه - استقلال اومد بود اراک یه بار زمان امیر خان رفتم هتل امیرکبیر که ببینم بازیکناش رو حنیف رو که از نزدیک دیدم حیرون موندن عجیب درشت بود ، خودش به تنهایی اندازه ی سه نفر جا گرفته بودنقل قول:
خوبه توئ طرفدارشم هستی مثلا .. جیغ اونیه که یه وقتایی میبینی یه دختری داره داد میزنه یا تو دعوا داد میزنیم میشه جیغ (sm2)نقل قول:
(sm29) مثلاً ؟ (sm70)نقل قول:
20 ساله طرفدارشونم ولی طرفداری این نیست که هر چی بخونن بیام به به چه چه کنم ! حداقل من اینطوری نیستم نه تنها برای مدرن حتی شادمهر سیاوش ابی و ...
دیگه تو این سندوسال عقل جای احساس و تعصب رو گرفته دیگه (sm25)(sm120)
پیرمرد پر ماجرا ... (sm59)
ماجراهای بابا اسی (sm120) این داستان : هادی و مدرن تاکینگ (sm2)نقل قول:
اونا دیگه خودشون هم آهنگای خودشون رو گوش نمیدن (sm120)
من ره به خلوت س...ک...س هرگز نبرده بودم ...
لایسنس Eset دارین؟؟؟
(sm165)
یافتم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اهنگ جدید داریوش انگار داره خشایار اعتمادی میخونه
برعکس شده کار دنیا (sm120)
اقا راهی هست سرعت دی وی دی های رایت شده رو فهمید؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصیبت ! اسمت باس این باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یونی بودم خوب بود ..
همیجوری ..
کسی اعتراضی نره که !?؟!
امشب میخوام Serpico رو ببینم کسی نظری نداره ؟
سرپيکو رو هنوز نديدى؟!!!!!!!!
ى فيلم بى نظير با ى بازى بى نظير ال پاچينو
برا بار سوم میخوام ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید نکته ای باشه که بخوایید بگید که دقت داشته باشم روش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم زیرنویسش کردم (sm59)
اول کیسه شعبه 2 رو میترکونیم بعدش شعبه مرکزیو میکونیم(sm2)
عمری با درد و غم زندگی میکنیم بعدش تو اعلامیه مون میزنن شادروان(sm50)
اردشیر خان (sm111)
(sm2)
ینی کاری کردم با فلشم که بی سابقه بوده .. :l
اسی هجوم این همه لنگی اینجا غیر قابل قبوله ... (sm2)