Fuck My Heart (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
Fuck My Heart (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر به عشق من توهین نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرااااااااااااااااا (sm25)؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت الان داری مثلا ناشناس وارد میشی اونوقت تجربیاتت رو میدی به یکی دیگه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرص نخور پیر میشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181) یا حضرت مولانا (sm146)(sm2)
(sm181)(sm135)نقل قول:
پیر شدم پیر تو ای جوونی ...نقل قول:
بی خیال ! اینا ی جماعت عقده ای هستن که میان تو نت عفدشون ارضا شه ! من همین نیم ساعت پیش تو ی سایتی سر شادمهر ی خروار فحش ناموس خوردم ! اصلا دنیای مجازی یعنی دنیای عقده ! تازشم می ترسن یوزر اصلی بیان با یوزر فیک میان !نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه از کنارشون با یه نیشخند رد شو
توام داری میکشی منم دارم میکشم پس بزن بریم (sm59) (sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از روز ازل دیووانه بودم ...نقل قول:
از بس به تار زلفت دل ها گرفته منزل
دل را کجا بجویم یک زلف و این همه دل (sm181)