از فهمیدن که فهمیدیم ولی دیگه مگه باز تر از اینم میشه آخه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از فهمیدن که فهمیدیم ولی دیگه مگه باز تر از اینم میشه آخه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه حقیقت تلخیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید یادآور شد که هر کی هر چی گفت باور نکنین به عقل خودتون رجوع کنین برای کشف حقیقتها ...
اون نمایندگی رو بگو عمت بگیره ، بی ادب (sm70)نقل قول:
تا دستت تو کار خیرِ یه نمایندگی مشکلات جـ.ـنسی هم بگیر (sm70)
هان شیخ آگاه باش اگه نگاه چپ به عمه ـم بکنی مهریه ـشو میذاریم اجرا (sm70)
والا تا جایی که من خبر دارم شیخ جرات نداره به عمت یه نیم نگاه بندازه تا عمتو میبینه ، عمت میگه جووون بازم میخوای (sm70)
(sm172)نقل قول:
نگهبانی ـشون اینطوریِ که بِپا وامیستن تا هرکی هرچقدر خواست اختلاس کنی کسی(=سازمان بازرسی) مزاحم کارش نشه! (sm50)
تو چقدر جالب خوابت میبره ، من همیشه آرزو داشتم جلو تلویزیون یهو خوابم ببره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که عمه داور رو میسپرم به شیخ که حالشو جا بیاره ، الکی الکی اخراج چراااانقل قول:
به عمه ـم بسپارم اگه مجتبی حرف بد زد با یوزر خود محتبی واسش گزارش رد کنه (sm70)
آره شیخ ناگفته زیاد داره (sm70)نقل قول:
از فهمیدن که فهمیدیم ولی دیگه مگه باز تر از اینم میشه آخه؟ (sm2)
کیروش به درد این بازی نمیخوره. هر بازی باید مربی خودشو بذارن. این بازی باید مایلی کهن رو میذاشتن. یا شیشتا میزدیم یا شیشتا میخوردیم
به جای پلنگ باید اسم حسین فهمیده رو مینوشتن تا این عراقیا یادشون بیاد ایرانیا کیا هستن
حالا درسته پیاده رفتید کربلا ولی قرار نیست امام حسین کشور خودش رو ول کنه بیاد دعای شمارو مستجاب کنه
داور خارِ بازی رو چسبوند به دیوار ، از همینجا میگم فیسبوکتو دی اکتیو کن داور
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط ناراحت پیمان یوسفیم که مجبوره ساکشو جمع کنه برگرده بیاد (sm70)