یعنی پرسپولیس صعود نکنه من دیگه اینجا نمیام حالا ببین کی گفتم.
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی پرسپولیس صعود نکنه من دیگه اینجا نمیام حالا ببین کی گفتم.
عجب دنیای چرتیه . ممکنه یکی که همین الان اینجا میگه بخنده ، یه بحث کوچیک بیاد بعد همه رو ببنده به فحش
چقد آدما زود تغییر میکنن و چقد ما احمقیم تو شناخت آدمها .
من بشخصه دیگه غیر از کسایی که از قبل شناختم و از شخصیت و انسانیتشون مطمئنم با کسی کوچکترین رابطه ای برقرار نمیکنم
(sm2)
اینو الان فهمیدی واقعا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی بعضی وقتها از یک سری انسان ها سر سن و سالشون هم که شده یه سری انتظارات دیگه میره که بعدن میبینی طرف عین یه بچه 14،15 ساله میمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال گاتهام من دیدم یتمن متمن چیه سرگذشت زندگی جیمز گوردون هه فعلا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مثه گوگل بک آپ سورو تو جاهای مختلف داشته باشن هیچ موقه چنین مشکلی به وجود نمیاد ..
آلبوم عبدلی 570 مگ تو DVD زدن .. (sm2)
من اینو موقعی فهمیدم که به ادم نزدیک میشدن بعد که تقی به توقی میخورد مثلا زندگیتو میریختن رو دایره .. منم فهمیدم نباید هر کیو به خودش ادم نزدیک کرد .. همون چند ماه پیش زدم هر کیو نمیشناختم یا فهمیدن چجور ادمیه که سرک میکشن تو زندگی ادم از فیس انفرد کردم از اینجا هم دو سه نفر هستن فرندمن همون تو و نویدو ممر و یه چندتا دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ادمارو اصلا نباید ادم به خودش نزدیک کرد
گفتن تو فصول بعدی میخوان شخصیت های گاتهامو رو کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتمنو من ندیدم جیمز گوردون تو بتمن هست ؟(sm120)
دیوث واسه همین منو انفرند کردی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دافای وطنی رو آنفرند کردی الان عکساتو 700 تا حوری غیر وطنی لایک میکنن (sm102)نقل قول:
خدا شفا بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیوث رو تو اینستا داشتم فقط یادم نمیاد انفرند که بلاکت کردم یه ذره انگلیسیت خوب شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت از جوکر و بتمن حرف زد بعد میگه من ندیدمش ..
2005 رو دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوری غیر وطنی بگم بگم راه نمیندازه (sm2)دیوث تو هم که سرک میکشی عحبا (sm2) راستی وایبر پی ام دادم کارت دارم بیانقل قول:
حیف اون لایکا (sm120)گمشو برو اصن منم بلاکت کردم (sm120)نقل قول:
کلا از اونجزر و اسپایدر منو بتمن و هالک و... متنفرم 2005 رو هم فقط به خاطر جوکر دیدم (sm120)نقل قول:
وایبر ایران خراب شده هنوز نیومده پی امت . تلگرام پی ام بدهنقل قول:
2008 رو ببین بعد بیا با هم صحبت میکنیم ..
اونی که توش جوکر هستو دیدم نمیدونم چندمیشه (sm120)نقل قول:
نه میخوام بدونم جیمز گوردون تو خود بتمن هست ؟
ونقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هریک دهانی هستند با مشتی روده که از آن آویزان شدهاست و به آلت تناسلی شان ختم میشود و دائم دنبال پول و شهوت میدوند(sm169)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکینقل قول:
این فنلاندی منم آنفرد کرده الان دقت میکنم ..
منظورش توبودی (sm120)نقل قول:
منم آنفرند کرده (sm120)
منظور چی چی ..
سینجول یه بار ازت سوال پرسیدیما باز قضیه رو پیچوندی ؟(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر روی زمین چه امید و انتظاری داشتیم؟ فقط با یکمُشت افسانه خودمان را گول میزدیم. هیچوقت کسی رأی ما را نپرسیده بود، همیشه محکوم بوده ایم.(sm74)
اگه زنده بود زنش میشدم خیلی تفاهم داریم
باز تو دو به هم زنیت رو راه انداختی از رو نمیری تو عجبا (sm2)نقل قول:
شر میگه (sm70)نقل قول:
(sm54)
(sm25)
(sm50)
میگم نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم آلبوم با کیفیت 510 !?؟!
همیشه با خودم میگم تاریخ تکرار میشه ، زمین هم گرده (sm50)
(sm74) چند قرنی زود دنیا امد شایدم چند قرنی زد جلو(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان آبجی خانم خوندی(sm81)
من فقط یه کم شفاف سازم (sm120)نقل قول: