معمولی
نمایش نسخه قابل چاپ
معمولی
این شکل وکالشو دوس دارم
ها منم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چشمه خسته آمدم
با دست بسته آمدم
من دلشکسته آمدم
یا غوث ربانی مدد
یا احمد جامی مدد
... (sm50)
والا من کاری ندارم به مناسبتی بودنش طرف دوس داره بخونه این موضوع هارو ولی با مناسبتیای قبلی که مقایسه میکنم خیلی بهتر بود همینو با مثلا تنهاترین بذاریم کنار هم خیلی فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دقیقا.. من با کلیت کار حال کردم خوب بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس آزادی می کنم ،
در انتخاب رنج ... (sm172)
کاری به مضمونشم ندارم ولی شعرشم شعر خوبی نیست
زبان شعر مولانا گونه اس ولی چه کاریه تا مولانا هست تو بخوای با زبان اون شعر بگی که کوششی بودن اثرت از سه کیلومتری داد بزنه ؟
خودت باش ریدی تو اوقاتمون(sm3)
این طیف کارها هم نیازه ،
نباید دنبال اسم بود همش (ایمان دارم که اگه جای اسم خودش به عنوان شاعر می نوشت حضرت مولانا) حداقل کسی به شعرش خرده نمی گرفت ...
موسیقیش هم قابل تحمل بود ، واسه یه کار سفارشی که اصلا به قسمت بیضوی شکل بدنش هم حسابش نیاورده ، کار قابل قبولی ساخته ...
احساس می کنم ،
کسی که نیست ،
کسی که هست را ،
از پای در می آورد ... (sm172)