(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست جدید شادمهر خلاصه میشه تو چند کلمه: (sm81)
میتونم ولی درست نمی کنم (sm128)(sm128)
و در ادامه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون لق همتون (sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm128)(sm30)
والا دقیقا منظورش اینه دیگه .. من که برداشتم این بود
پست فرید ناصری:
یک قدم ، با هم ، "هم قدم" بشیم و حس زیبای "هم نوع دوستی" رو در کنار کودکان مبتلا به بیماری های خاص ، تجربه کنیم .
شاید همین "یک قدم ها مون" ، تبدیل به یک "اتفاق بزرگ" بشه .
کلیه ی عواید فروش "قفس تجربه کن" ، به موسسه ی حمایت از کودکان مبتلا به بیماری های خاص "فانوس" ، تعلق خواهد گرفت .(sm127)
برای اطلاعات بیشتر به پیج اینستاگرام فرید ناصری مراجعه شود.
(sm30)(sm30)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا شادمهر با همین دمو به کل مجموعه افراد آلبومش رید(sm59)
این همونیه که قبلنم گذاشته بود؟(sm81)
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه (sm81)(sm81)
اعتراف واسه من سخت تره از مردن