دیگه دلم با ترانه بازی هم خوش نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه دلم با ترانه بازی هم خوش نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا صبح وقت هست واسشنقل قول:
الان سه ساعتی هست که رو "هنوزم تو" مهرداد موندم ...
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم گوش میدم الان (sm176)نقل قول:
نشو عاشق
نباش عاشق
نگو حتی دوسم داری
ولی بی عشق چه خواهی کرد ...
میلیک من خودم هم هیچ جور اهل دین و مذهب نیستم نماز هم نمیخونم اعتقادی هم ندارم ولی سعی کن تو طول روز یع کانکتی با خدا داشته باشی درد دلی آرزوی راز و نیازی (sm50)
فکر کنم اوضاعت بهتر بشه(sm127)
(sm128)
خدا ، در روستای ما کشاورز است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمیکردم ...
(No Country for Old Men 2007)
سرت و پای زندگیت را مدیون خدا هستی تو پسر خوب داری نگاه میکنی پی ام های مارا بینایی داری جواب میدی پس عقل داری تایپ میکنی دستات سالمه تو همه ی اینا رو مدیون خدا هستی زندگی جهنمی که تو ازش داری دَم میزنی بالاترین آرزوی خیلی ها هستش این جدی میگم نمیخواهم فاز نصحیت بگیرم ولی این حرف ثابت شده است.
زندگی الان تو آرزوی خیلی هاست(sm50)
واسه من علمی ثابت شده که خدا وجود نداره ، اگه به قول شما وجود هم داشته باشه من صد در صد به پرستیدن شیطان افتخار میکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی راحت باش (sm50)