(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
(sm70)
(sm120)
این تتلو پاک زده به سرش مرتیکه پفیوز معلوم نیست داره چه غلطی می کنه یه بار خداحافظی می کنه میره الان همه که دوباره اومده میگه طوفان تو راهه یعنی این بشر یه ذره عقل تو کلش نیست همین مونده بشاشه از شاشیدنش فیلم بگیره بذاره تو فیس بعد 300 هزارتا لایک بخوره یعنی همچنین ملتی داریم ما(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشت خودكشي ميكرد كه (sm2)
دوستی می فرمود ایشون کس خل تشریف دارن اصلا حال ادمو بهم میزنه تازگیا هم گنده تر از دهنش حرف زده(sm2)مرتیکه با اون ریش و سیبیلش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دانید که این کار را می کنم!تهدید جدی «امیر تتلو» به خودکشي (sm2)
مرتیکه معلوم نیست با خودش چند چنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوفان تو راهه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بعضي از آهنگاش خوشم مياد ولي شخصيت چيپي داره
من که اصلا گوش نمی کنم(sm25)نقل قول:
ارمین از این بهتر باوووو(sm59)
نقل قول:
اون يكيم ( ارمين 2afm) كه اگه ازش " چي شد " رو بگيري ديگه نميتونه بخونه (sm2)
باووو باز این خوبه مث این تتل خز و خیل نیست(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نگو تو رو خدا باز اين يكم صدا داره اون كه فقط ناله س (sm14)
هر چی باشه مث این تتل خز و خیل نیست(sm2)نقل قول:
نقل قول:
جفتشون تحفه اي بيش نيستن (sm59)
امير داشت ميرفت اسپري بيهوشي زد و رفت ؟ همه يكي يكي غيب شدن (sm54)
50 درصد کامنت ها تو پیجش فش هستش(sm2)نقل قول:
نقل قول:
بنده خدا خيلي تو روياس ، دست تو دماغش ميكنه فرداش آقا نادرُ ميندازه دنبال خودش : آقا نادر بريم ؟ (sm2)
اصلا تو حال و هوای خودش نیست(sm30)نقل قول:
میلیون ها و میلیارد ها آدم توی این دنیا هست که همه شون می تونن بی تو زندگی کنن اما آخه چرا من نمی تونم. این درد رو کجا ببرم؟ من نمی تونم بی تو زندگی کنم. کاری که هر کسی می تونه بکنه، کاری که از یه بچه ی پنج ساله هم بر میاد.(sm88)
رومن گاری -خداحافظ گری کوپر
ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻧﺰﺩ ریش سفید ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ:
ﯾﺎ ﺷﯿﺦ ! ﻓﯿﻠﺘﺮﯾﻨﮓ ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﮐﻢ ﺑﻮﺩﻥ ﭘﻬﻨﺎﯼ ﺑﺎﻧﺪ؟
ﺷﯿﺦ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﻌﻨﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩ:
ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ ! ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﺮﺩﻭﯼ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺑﺪﺗﺮ ﻭ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﺧﺮﺩﮐﻦ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ !
ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺑﺎ ﺣﯿﺮﺕ ﺑﻪ ﺷﯿﺦ ﻧﮕﺮﯾﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﯾﺎ ﺷﯿﺦ ! ﺍﺯ ﻓﯿﻠﺘﺮﯾﻨﮓ ﺑﺪﺗﺮ ﭼﯿﺴﺖ؟
ﺷﯿﺦ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ” ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﻟﯿﻨﮏ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻋﻀﺎی ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﭘﺬﯾﺮ ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﯼ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ !”
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﻦ، ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻧﻌﺮﻩﻫﺎ ﺯﺩﻧﺪ ﻭ ﮔﺮﯾﺒﺎﻥ ﭘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪﯼ
ﻭ ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﮐﻮﺑﯿﺪﻧﺪﯼ، ﻓﻐﺎﻥ ﻛﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﻛﻮﻫﺎﯼ ﺁﻟﭗ ﭘﻨﺎﻩ ﺑﺮﺩﻧﺪﯼ (sm30)(sm30)
(sm178)
(sm30)
07 - Tango
(sm178)
از روزگار دلگیرم (sm50)
ﺻﻨﺪﻭﻕ ﻋﻘﺐ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻫﺎ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ...
ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ : ﺟﻌﺒﻪ ﮐﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﺍﻭﻟﯿﻪ ، ﺯﻧﺠﯿﺮﭼﺮﺥ
ﺁﻟﻤﺎﻥ : ﭼﺮﺍﻍ ﺧﻄﺮ ، ﮐﭙﺴﻮﻝ ﺿﺪ ﺁﺗﺶ
ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ : ﺟﻌﺒﻪ ﯼ ﺍﺑﺰﺍﺭ
ﺍﯾﺮﺍﻥ : ﻗﻠﯿﻮﻥ ، ﺯﻏﺎﻝ ، ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ ، ﻣﻨﻘﻞ ﯾﻪ ﭼﻤﺎﻕ ﻫﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﻋﻮﺍ
(sm30)
بازگشت همه به سوی او نیست (sm50)
آهو بدست هیچ کس آرام نیست (sm74)
نتایج اولیه الگوریتم منتشر شد (sm2)
نتایج نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو الان دیدمش فیلم خوبی بود پیشنهاد میکنم ببینید (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها کسی آهنگ جدید مسعود درویش رو نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این فیلم رو ندیدی حتما ببین
این که ماله ساله 2012 (sm70) خیلی قدیمیه دیدمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان قمار باز نتیجه1.1 آندر دو حساب میشه(sm2)
کشکی لینک پلیز(sm120)