و در آخر :
دلیل هر چی باشه چاوشی نباید در دام آن عفریته ی گامبو می افتاد ...
و البته بد هم نشد برتی هر دو طرف با بازسازی کلوسئوم لذت بردن از دیده شدن و احیای لشگرکشی دوباره زامبی طور ...
نمایش نسخه قابل چاپ
و در آخر :
دلیل هر چی باشه چاوشی نباید در دام آن عفریته ی گامبو می افتاد ...
و البته بد هم نشد برتی هر دو طرف با بازسازی کلوسئوم لذت بردن از دیده شدن و احیای لشگرکشی دوباره زامبی طور ...
(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm23)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ خبر از اقتصاد کلان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه ای رو تصور کنین که آقا و خانم م اون بالا نشستن و با جامی در دست شاهد جنگ گلادیاتور گونه ی ابی پرستان و زامبی های سینجول طور هستن و در نهایت انگشت شصت نشون میدن ...
خبرای خوب ... بابا شدم (sm25)(sm224)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان.. دختره؟نقل قول:
مرسینقل قول:
آره آتریسا ی بابا (sm127)
موهام سفید شد به خدا تو این وضعیت کرونا ... دو هفته زودتر به دنیا اومد ... اینقد ترسیده بودم تا مرز سکته رفتم تا دکتر گفت به خاطر فشار خون بالا باید زودتر به دنیا بیاد ...
خدا خفظش کنه(sm19)نقل قول:
ما هم تو فامیلامون یکی دو مورد این شکلی داشتیم تو این یکی دو ماه..خدارو شکر مشکلی پیش نیومد
سالمه ان شاء الله؟
مرسی (sm127)نقل قول:
شکر خدا مشکلی نداره ... اما خب خودمم استرس دارم (sm74)