(sm120)مینیمال
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)مینیمال
ببندید انقدر در مورد تیم های زاغارت زر زر نکنید
تغییر چهره ندادم، یه بحث نخنمایی بود که زور به طبقه پایینی اومد گویا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمع بزم دیگران شو
جام دست اینو آن شو
هرچه بودی هرچه بودم
بی خبر رفتم که رفتم
(sm50)
(sm77)غلط کردن باو.تیم دسته یکیو چه به این حرفا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره والا.هدایتی هم که میده پولشو.
روز خاکستری و شب بی ستارگی
اینجوری خیلی بد غصه داره زندگی ... (sm50)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جریانم(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا منتظری و جباری هم میخوان بخرن فک کنم منصوریان خر کیف شده، دو تا نیکمتشون میشه یه تیم لیگ برتری، من موندم چجور میخواد ارنج کنه (sm2)
زیر 1 نمیده رضایتنامه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)